adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat prelungirea şi CFR Cluj a intrat pe fir să-l transfere! Lovitura lui Dan Petrescu, cu a cincea mutare din această iarnă

A refuzat prelungirea şi CFR Cluj a intrat pe fir să-l transfere! Lovitura lui Dan Petrescu, cu a cincea mutare din această iarnă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj poate face al cincilea transfer al iernii. Dan Petrescu poate profita de situaţia golgheterului altei echipei din Superligă şi să-l aducă în Gruia, la campioana României.

Al cincilea transfer la CFR Cluj? Fotbalistul a refuzat prelungirea cu echipa din Superligă

CFR Cluj s-a pregătit pentru reluarea Superligii în cantonamentul din Spania, iar în prima etapă din 2023 va juca împotriva liderului Farul Constanţa, în deplasare, luni, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

De asemenea, campioana şi-a pregătit şi lotul cu care va aborda restul sezonului. Ardelenii au transferat patru fotbalişti în acest mercato: Anton Maglica, Bogdan Ţîru, Andrei Peteleu şi Krasniqi.

Conform As.ro, CFR Cluj vrea să profite de situaţia lui Philip Otele, de la UTA, şi să-l aducă în Gruia. Atacantul nigerian de 23 de ani, care a marcat de cinci ori în Superligă în acest sezon, e golgheterul echipei, dar nu-şi mai doreşte să rămână la UTA. 

Sursa citată susţine că Dan Petrescu îl doreşte pe atacantul african, iar în acest moment există două variante, întrucât Otele a refuzat prelungirea contractului cu UTA

Contractul lui Otele e scadent în vară, iar CFR Cluj ar putea plăti acum o sumă mai mică de bani, pentru a-şi asigura transferul, sau să aştepte până în vară, când îl va putea aduce liber de contract. 

Totuşi, campioana României nu şi-ar dori să plătească şi ar fi dispusă să aştepte ca înţelegerea actuală a fotbalistului să expire. 

De asemenea, Otele se încadrează în noua strategie de transferuri a lui CFR Cluj, iar vârsta, 23 de ani, ar putea reprezenta un motiv în plus de a-l aduce, întrucât ar putea fi transferat ulterior. 

Laszlo Balint, dezamăgit de Philip Otele

La începutul acestei luni, UTA a anunţat că-l va pierde pe principalul marcator al echipei din prima parte a sezonului. 

"Otele, din păcate, a ales să nu semneze prelungirea contractului şi noi suntem într-o situaţie în care nu ne putem baza pe jucători care nu sunt 100% din punct de vedere mental, fizic", a declarat antrenorul de la UTA, Laszlo Balint

  • 40 de meciuri, 10 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Otele la UTA. 

viewscnt
Articole similare