Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin sezon al Superligii! Golgheterul echipei "a ales să nu semneze prelungirea contractului". Atacantul va părăsi lotul

Lovitură în plin sezon al Superligii! Golgheterul echipei "a ales să nu semneze prelungirea contractului". Atacantul va părăsi lotul

UTA

Comentarii

Unul dintre cei mai buni marcatori din Superligă îşi lasă echipa la greu, într-un moment în care era golgheterul formaţiei şi într-o perioadă în care se încearcă salvarea de la retrogradare.

UTA îl pierde pe golgheterul echipei: "A ales să nu semneze prelungirea contractului"

UTA s-a reunit pe 3 ianuarie şi va efectua un cantonament în Turcia, în cadrul căruia va susţine două meciuri de pregătire. Echipa arădeană trebuie să se salveze de la retrogradare, iar în acest moment e penultima în Superligă, cu 19 puncte. 

  • U Craiova 1948 - UTA, programat pe 22 ianuarie, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, este primul meci pentru Laszlo Balint în 2023, dar va fi nevoit să se descurce fără golgheterul echipei. 

Philip Otele, care a marcat de cinci ori în Superligă, nu mai intră în planurile staff-ului tehnic. 

Atacantul nigerian de 23 de ani a anunţat că nu-şi prelungeşte contractul, care e scadent în vară, iar după ce a venit în ianuarie 2022 la UTA e pregătit pentru o nouă aventură. 

Vestea a fost dată de Laszlo Balint, la plecarea spre pregătirea de iarnă. 

"Încercăm să ne completăm lotul prin jucătorii pe care ni i-am propus să-i aducem. Încercăm să fim eficienţi în această pregătire. Tensiune, stres, presiune e peste tot, e clar că nu suntem confortabili cu situaţia noastră. E un club stabil, suntem cu banii la zi,

Otele, din păcate, a ales să nu semneze prelungirea contractului şi noi suntem într-o situaţie în care nu ne putem baza pe jucători care nu sunt 100% din punct de vedere mental, fizic.

(n.r. - despre cele două transferuri făcute) Sunt doi jucători de profil ofensiv, doi jucători cu care am negociat în ultima perioadă şimărim nivelul de concurenţă din compartimentul ofensiv", a declarat Laszlo Balint. 

  • În ultimele zile, UTA l-a transferat pe Stefan Milosevic, atacant din Muntenegru de 26 de ani şi 1,90 de metri înălţime. În centrul atacului, Balint se mai poate baza pe: Postolachi, Joseph şi Keşeru. 

Cantonamentul din Turcia va avea loc în perioada 4-14 ianuarie. Cele două meciuri de pregătire vor fi:

  • UTA - TSV Munchen 1860 (Germania) | 8 ianuarie, ora 16, baza Regnum Carya Sport Center)
  • UTA - FC Kyzylzhar (Kazahstan) | 13 ianuarie

În Antalya, delegaţia utistă se va cantona la Side Star Resort Hotel.

Afla mai multe despre: philip oteleuta aradutalaszlo balintcantonament uta 

viewscnt
Articole similare