Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele dubii după numirea antrenorului în Superligă: "Sunt curios dacă un om care nu mai antrenează de atât timp reuşeşte în prima ligă" | EXCLUSIV

Primele dubii după numirea antrenorului în Superligă: "Sunt curios dacă un om care nu mai antrenează de atât timp reuşeşte în prima ligă" | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, şi antrenorul de la FC Buzău, Adrian Mihalcea, au vorbit despre numirea lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca Universităţii Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău, noul antrenor de la U Cluj: "Pare că ar fi o problemă, dar să vedem dacă se descurcă"

Ioan Ovidiu Sabău revine la FC Universitatea Cluj. Începând de luni, acesta ocupă poziţia de director tehnic şi va coordona activitatea sportivă a clubului.

Fostul internaţional român are misiunea de a-i salva pe ardeleni de la retrogradare. U Cluj e pe locul 14, cu 19 puncte, în Superligă, doar peste UTA şi Mioveni. 

Însă, Basarab Panduru a atras atenţia asupra perioadei lungi de inactivitate a noului antrenor. 

"La prima vedere pare că ar fi (n.r. - că n-a mai fost în circuit de opt ani), dar altfel nu ştiu dacă ar fi un handicap. În ultimul timp a fost analist, n-a mai antrenat, dar de când n-a mai antrenat în prima ligă, că ultima dată antrena în C, în B. A antrenat Rapidul în prima ligă (n.r. - în 2012), pentru că prima ligă e total diferită faţă de Liga 2, chiar dacă ni se pare că e uşor şi în prima ligă, e complicat, nu e uşor. 

Pare că ar fi o problemă, dar să vedem dacă se descurcă. Şi eu sunt curios dacă un om care nu mai antrenează de atât timp reuşeşte în prima ligă, mai ales că e o la o echipă care în mod normal se bate la retrogradare. Sigur e la retrogradare, iar atunci vreau să văd cum se descurcă. 

Ai echipă faţă de alea cu care te baţi, dar mi se pare UTA mai bună la lot. La Botoşani nu ştiu, pe Mioveni o lăsăm. Decât cine eşti mai bun? Decât U Craiova 1948? Mioveni, ultima. Una e retrogradată deja, ne mai trebuie una. Chindia nu mi se pare că are lot atât de slab, mai ales că s-au întors Popa, Neguţ, poate se întoarce Dulca. Parcă aş merge pe Chindia că se salvează de la retrogradare", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

Antrenorul de la FC Buzău, Adrian Mihalcea, a remarcat un avantaj al lui Ioan Ovidiu Sabău, care a mai antrenat-o pe U Cluj în Liga 2. 

"Nu cred că vorbim despre un om care s-a rupt în totalitate de fotbal. Am văzut staff-ul, am văzut că l-a luat pe Sandu Tăbârcă, un om care ştie mult fotbal, n-a antrenat, dar a fost mereu în spatele unor antrenori. Poate fi un handicap, dar vorbim despre un antrenor de acolo, din miezul echipei, ca la Neagoe, iar ăsta va fi plusul. Publicul îl va susţine", a spus tehnicianul, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabăuu clujbasarab panduruadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare