Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au venit întăririle pe care Laszlo Balint le-a cerut la UTA! Arădenii au reuşit să aducă un atacant la echipă

Au venit întăririle pe care Laszlo Balint le-a cerut la UTA! Arădenii au reuşit să aducă un atacant la echipă

UTA

Comentarii

Atacantul muntenegrean Stefan Milosevic a semnat cu echipa UTA Arad şi a fost prezentat marţi de clubul arădean, într-o conferinţă de presă.

Atacantul muntenegrean Stefan Milosevic a semnat cu UTA Arad

”Am vorbit cu Vukcevic în urmă cu două zile, este prietenul meu din Muntenegru, am evoluat împreună şi pentru echipa naţională, îl cunoşteam de dinainte să ajung aici. Am vorbit cu el despre club, despre oraş, despre toate aspectele.

Mi-a spus că UTA este unul dintre cele mai mari cluburi din România, care a câştigat şase titluri şi două cupe. Mi-a mai spus şi că toţi oamenii din Arad sunt înnebuniţi după fotbal, sunt fanatici, aşa că sunt foarte fericit că am ajuns aici”, a declarat Milosevic după ce a semnat contractul cu gruparea din Arad.

Stefan Milosevic va efectua deplasarea cu UTA Arad în stagiul de pregătire din Turcia.

De ce refuză jucătorii să vină la UTA. Explicaţiile lui Laszlo Balint: ”Nu ne ajută să atragem fotbalişti de calitate în momentul ăsta!”.

”Cel puţin în prima repriză am avut ocaziile mai multe şi mai clare. În repriza a doua, s-a văzut şi plusul de prospeţime al celor de la U Cluj, care au avut cu o zi de odihnă mai mult. E un rezultat echitabil, chiar dacă ne-am dorit victoria. Le-am spus băieţilor că sunt mulţumit de atitudinea lor, dar mi-aş fi dorit mult să câştigăm acest meci.

Este o problemă şi cred că s-a văzut cel mai bine la Mioveni, unde am jucat pe un gazon bun şi am facut un joc de pase consistent, ca urmare a unor acţiuni lucrate. E o situaţie care nu ne convine, dar trebuie să ne adaptăm. Este iarnă, este decembrie, şi mă bucur că jucătorii au înţeles.

Această poziţie din clasament şi faptul că n-am câştigat de ceva vreme este deranjantă. Căutăm soluţii, nu este uşor. Am avut discuţii cu jucători buni, doi dintre ei chiar ne-au refuzat. Jucătorii buni au mai multe opţiuni şi trebuie să avem şi criteriul financiar de partea noastră, dar şi contextul.

Această luptă de la retrogradare nu ne ajută să atragem jucători de calitate în momentul ăsta. Avem nevoie de întăriri, dar prioritatea este ultimul meci din acest an. Ne dorim enorm să câştigăm”, a spus Balint, la finalul mecului. 

Afla mai multe despre: uta-superligă-românia 

viewscnt
Articole similare