Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeicul l-a dat de gol pe Ronaldo. Care a fost prima dorinţă a portughezului înainte de a semna cu Al Nassr

Şeicul l-a dat de gol pe Ronaldo. Care a fost prima dorinţă a portughezului înainte de a semna cu Al Nassr
Comentarii

Preşedintele clubului saudit Al-Nassr, Musalli al Muammar, a declarat, la prezentarea lui Cristiano Ronaldo, că starul portughez a cerut în timpul negocierilor să fie tratat la fel ca toţi ceilalţi jucători ai echipei.

"În timpul negocierilor, Ronaldo a cerut să fie tratat la fel ca restul colegilor săi, în ceea ce priveşte recompensele şi regulamentul clubului" , a spus al Muammar în timpul prezentării atacantului, care a avut loc pe stadionul Mrsool Park din Riad.

Preşedintele clubului a recunoscut că este normal ca salariul lui Ronaldo să fie "cel mai mare", fără a da cifre, şi a dezvăluit că "acordul este benefic din punct de vedere comercial".

"Acordul cu Ronaldo nu se limitează la fotbal, deoarece el va sprijini academia clubului Al Nassr, pe care intenţionăm să o construim, şi să prezinte istoria clubului şi să-i susţină renumele printre iubitorii fotbalului", a spus el.

Ronaldo, aflat fără club după rezilierea contractului său cu Manchester United la finele lunii noiembrie, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, până în iunie 2025, cu echipa Al-Nassr, a anunţat, vineri, clubul saudit.

 

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Alte articole
Articole similare