Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Dan Petrescu după cantonamentul de iarnă. Ce transferuri urmează la CFR Cluj şi cine l-a impresionat cel mai mult: ”Cel mai bine s-a prezentat el”

Concluziile lui Dan Petrescu după cantonamentul de iarnă. Ce transferuri urmează la CFR Cluj şi cine l-a impresionat cel mai mult: ”Cel mai bine s-a prezentat el”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a revenit în România după cantonamentul de iarnă, iar Dan Petrescu a tras concluziile cu privire la această perioadă şi a anunţat că urmează mai multe plecări de jucători de la echipa din Gruia, dar a vorbit şi despre duelul cu Farul, din Superligă.

Campioana României, CFR Cluj, a revenit în ţară după cantonamentul de iarnă, care a avut loc în Spania.

Concluziile lui Dan Petrescu după cantonamentul de iarnă. Ce transferuri urmează şi cine l-a impresionat cel mai mult: ”Cel mai bine s-a prezentat el”

La aeroport, antrenorul Dan Petrescu a fost întâmpinat de reporterii care îl aşteptau şi a vorbit despre cum a trecut această perioadă şi a anunţat ce planuri are în continuare la echipa din Gruia în privinţa lotului de jucători.

Tehnicianul a fost impresionat de noua achiziţie, kosovarul Ermal Krasniqi, fotbalist ce a şi marcat deja pentru clujeni, dar a explicat şi situaţia lui Gabriel Debeljuh.

”Sunt mulţumit de cantonament, condiţii excelente, terenuri foarte bune, vremea a fost foarte bună, adversari puternici din liga a doua din Germania şi nu s-a accidentat nimeni.

(n.r. de nou veniţi) Unii sunt mai în urmă cu pregătirea fizică, unii sunt bine şi unii sunt foarte bine. Cel mai bine s-a prezentat Krasniqi. Aici a făcut foarte multe lucruri în vacanţă, s-a văzut. 

Nu cred că vor mai fi multe schimbări la echipă, cel mult dacă mai vine un jucător, vă daţi seama, trebuie să mai plece că lista nu ne permite, dar până se termină transferurile e posibil orice.

În afară de Debeljuh, toată lumea a făcut antrenament, el nu e pregătit încă să intre, în rest, toţi jucătorii au făcut antrenamente sută la sută.

Rămâne de văzut (n.r. dacă Debeljuh va reveni la echipă). Am vorbit cu el, mi-a zis că vrea să revină. Când e pregătit, îl aşteptăm”, a declarat Petrescu, la revenirea în ţară.

Dan Petrescu a prefaţat şi duelul cu Farul Constanţa, liderul Superligii.

”Un meci important, mai greu de atât nu se putea, la Constanţa. Va fi un derby, locul 1 cu locul 2 şi sper să facem un meci bun. 

Am jucat în două sisteme ultimul meci. O repriză, un sistem, şi în a doua un sistem, dar de aia sunt meciuri amicale, ca să încerc”, a adăugat antrenorul campioanei. 

La reluarea campionatului, CFR Cluj o va întâlni pe Farul Constanţa, în capul de afiş al rundei cu numărul 22 din Superligă. Meciul va avea loc luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00.

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare