Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, remiză cu FC Heidenheim, scor 2-2, în ultima partidă amicală din Spania! Cu cine va juca echipa lui Dan Petrescu când se va relua Superliga

CFR Cluj, remiză cu FC Heidenheim, scor 2-2, în ultima partidă amicală din Spania! Cu cine va juca echipa lui Dan Petrescu când se va relua Superliga

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, luni, în compania formaţiei germane de ligă secundă FC Heidenheim, în stagiul de pregătire din Spania.

Golurile clujenilor au fost marcate de Yuri (57) şi Janga (80).

CFR Cluj începe noul an în Superligă, luni, 23 ianuarie, cu Farul, în etapa a XXII-a.

”Lipsă de interes pentru dezvoltarea fotbalului românesc”. Acuzaţii la adresa CFR-ului după ultimele decizii din Gruia

Emil Grădinescu, comentator TV la Orange Sport, i-a criticat dur pe clujeni pentru transferurile din ultimii ani: ”Prea mulţi străini”. 

”De regulă, CFR-ul aduce jucători cu valori, jucători de care nu auzim dar care antrenaţi bine de Dan Petrescu fac treabă bună. Sunt aduşi pe gustul şi tiparul antrenorului. Sunt mult prea mulţi jucători străini, asta e problema mea.

Exista o decuplare totală faţă de interesul naţionalei. CFR-ul? Interes inexistent pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Nu ştiu câţi jucători crescuţi la academie sau ce au ei acolo au ajunşi la echipa natională”, a răbufnit Emil Grădinescu, la Orange Sport. 

Clasament Superligă:

1. Farul Constanţa 45p

2. CFR Cluj 44p

3. FCSB 38p

4. Rapid 38p

5. CSU Craiova 38p

6. Sepsi 32p

Afla mai multe despre: cfr-superligă-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare