Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vrut să renunţ”. Perioada dificilă prin care a trecut un titular de la FCSB în carieră: ”Era diferit”

”Am vrut să renunţ”. Perioada dificilă prin care a trecut un titular de la FCSB în carieră: ”Era diferit”

FCSB

Comentarii

Unul dintre jucătorii de la FCSB care au devenit oameni de bază în agrenajul echipei, indiferent de antrenorul de la cârmă, a avut o perioadă dificilă în carieră şi âl bătea chiar gândul retragerii. Adrian Şut (23 de ani), căci despre el este vorba, a explicat respectivul episod.

Adrian Şut a sosit la FCSB în 2020, după ce formaţia roş-albastră l-a mai lăsat un an împrumut la Academica Clinceni.

Deşi la început nu a fost un jucător de bază şi a avut mai multe perioade de indisponibilitate cauzate diferite probleme medicale, mijlocaşul defensiv a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de la FCSB.

Nu degeaba, pe numele său au venit şi mai multe oferte de transfer peste hotare. Danezii de la FC Copenhaga şi turcii de la Başakşehir ar fi cei care l-ar dori cel mai mult.

Dar Adrian Şut rămâne cu picioarele pe pământ. Se concentrează pe returul campionatului şi speră să ia titlul cu FCSB.

”Am vrut să renunţ”. Perioada dificilă prin care a trecut Şut în carieră: ”Era diferit”

Începutul carierei nu a fost deloc uşor pentru Adrian Şut. Acesta a dezvăluit că a întâmpinat dificultăţi de adaptare când era copi şi se gândea chiar să se retragă din fotbal.

Dar, aşa cum afirmă chiar el, prin multă muncă şi ambiţie, a reuşit să treacă cu bine peste perioada respectivă şi să ajungă astăzi titular incontestabil la FCSB.

”Când am plecat de acasă de mic, atunci am avut o perioadă în care mi-a fost dificil să mă acomodez să stau într-un cămin, cu alţi băieţi, cu alţi colegi. Era ceva dificil şi era diferit.

Am avut o perioadă când am vrut să renunţ, dar ai mei m-au încurajat şi cu ajutorul lor am continuat la fotbal”, a declarat Şut, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Adrian Şut a anunţat şi ce dorinţe are pentru 2023.

”Cred că îmi doresc cu echipa să câştigăm campionatul şi, pe plan personal, cred că mi-aş dori să prind şi eu naţionala pentru că nu am reuşit. 

Orice jucător cred că se gândeşte. Eu o să muncesc şi dacă o să se considere că trebuie sa fiu convocat, atunci o să merg”, a adăugat mijlocaşul FCSB-ului. 

Afla mai multe despre: sutfcsb 

viewscnt
Articole similare