Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Atunci vor apărea conflictele şi deranjul”. Falemi anunţă ”vremuri grele” la FCSB | EXCLUSIV

”Atunci vor apărea conflictele şi deranjul”. Falemi anunţă ”vremuri grele” la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În căutarea unui prim titlu după opt ani, FCSB atacă lupta pentru campionat fără un antrenor experimentat pe bancă, precum primele două clasate, Farul Constanţa şi CFR Cluj.

”Atunci vor apărea conflictele şi deranjul”. Falemi anunţă ”vremuri grele” la FCSB | EXCLUSIV

Mihai Pintilii a fost nevoit să se retragă la începutul lui 2020, la 34 de ani, din cauza accidentărilor. Însă el a fost păstrat de FCSB, unde a intrat în staff-ul tehnic.

Iar acum, Mihai Pintilii (38 de ani) a rămas responsabil de prima echipă a FCSB-ului după plecarea lui Nicolae Dică (42 de ani),

Având în vedere faptul că Pintilii nu are licenţa PRO, Gigi Becali a găsit o variantă pentru a nu fi sancţionat de către FRF, implicându-l astfel pe Leo Strizu. Fapt ce a stârnit polemici în Liga I.

Falemi, fostul fotbalist de la Steaua şi FCSB, spune că tehnicianul nu va avea puterea să gestioneze problemele din vestiar după ce îi va stoarce de energie pe elevii săi. De asemenea, Falemi ştie când vor apărea primele probleme la FCSB: ”Atunci va începe deranjul”.

”E exclus că echipa să sufere că Leo Strizu a fost lăsat acasă. Jucătorii trag pentru Pintilii pentru că sunt la Steaua, sunt jucători buni, îşi doresc contracte mai bune, să plece în străinătate. Pintilii vine dintre ei, ştie să vorbească.

Ca echipa să crească şi să poată să scoată rezultate bune, trebuie să fie pusă sub presiune. Atunci vor apărea conflictele şi deranjul!”, a declarat Falemi la Orange Sport. 

Greşeala comisă de Pintilii în cantonament? FCSB a încasat şase goluri în două meciuri: "Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?"

Nana Falemi consideră că Mihai Pintilii a rămas, în continuare, prietenul fotbaliştilor cu care a fost coleg şi că antrenorul nu pune presiunea necesară pe echipă, aspect pe care l-a remarcat în cele două înfrângeri din Turcia, dinaintea reluării Superligii. 

Deşi i-a remarcat calităţile, fostul fundaş a evidenţiat şi aspectele care ar putea pune o barieră în performanţele echipei. 

"3-0 în minutul 26 nu sună bine niciodată. Suntem obişnuiţi cu aceste scoruri în perioada precompetiţională. Ei fac o pregătire dură. În meciuri de pregătire contează cine începe mai devreme pregătirea. Dacă ai o săptămână în plus, contează. La Steaua (n.r. - FCSB) sunt jucători nou-veniţi, în probe. 

Un antrenor care nu are experienţă nu poate corecta, iar în timp va pierde vestiarul. Când îl scoţi pe fotbalist din zona de confort, atunci pot apărea conflicte. Conflictele vor apărea când va fi greu. Pentru ca echipa să crească şi echipa să obţină rezultate, atunci e nevoie de presiune, iar atunci să vedem cum se vor gestiona conflictele",  a declarat Falemi la Orange Sport. 

Marius Croitoru a sărit în apărarea lui Mihai Pintilii. Ştie prin ce trece antrenorul de la FCSB: ”Aşa am început şi eu...” | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: fcsbmihai pintiliifalemi 

viewscnt
Articole similare