Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai ”vânat” fotbalist de la FCSB. ”Suntem în dialog cu trei cluburi”. Negocierile, în toi: ”Există o ofertă concretă”

Cel mai ”vânat” fotbalist de la FCSB. ”Suntem în dialog cu trei cluburi”. Negocierile, în toi: ”Există o ofertă concretă”

FCSB

Comentarii

Fotbaliştii de la FCSB sunt curtaţi în fiecare perioadă de transferuri datorită cotei foarte bune şi a tradiţiei financiare pe care Gigi Becali a reuşit să o valorifice în anii recenţi, dar unul dintre aceştia este la mare căutare în momentul de faţă.

Cel mai dorit fotbalist de la FCSB. ”Suntem în dialog cu trei cluburi”. Negocierile, în toi: ”Există o ofertă concretă”

Este vorba despre Adrian Şut. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani este curtat de mai multe cluburi din Europa, iar unul dintre acestea a înaintat chiar şi o ofertă concretă.

Cluburile provin din campionatele din Danemarca, Turcia şi Cehia, ceea ce ar reprezenta un mare pas în faţă pentru jucătorul român, în cazul în care acesta ar decide să dea curs uneia dintre ofertele primite.

Impresarul jucătorului, Florin Vulturar, a dezvăluit că acesta poate pleca chiar din perioada de transferuri in ianuarie.

”Suntem în dialog cu trei cluburi în acest moment, unul din Danemarca, Turcia şi Cehia. Dar nu este profesionist să vorbim despre numele cluburilor şi nici nu am aprobarea lor pentru asta.

Există o ofertă concretă acum, dar nu vine din Danemarca”, a declarat Florin Vulturar, conform tipsbladet.dk.

În ultima vreme, cele mai vehiculate nume ca posibilă viitoare destinaţie pentru Adrian Şut au fost Trabzonspor, FC Copenhaga, dar şi Genk.

Cotat la un milion de euro, mijlocaşul român mai are contract cu FCSB până la finalul sezonului 2022-2023, astfel că aceasta este ultima şansă pentru Gigi Becali de a face bani de pe urma lui.

Patronul celor de la FCSB a precizat că nu îşi va vinde jucătorul pentru o sumă mai mică de trei milioane de euro.

Afla mai multe despre: fcsbsut 

viewscnt
Articole similare