Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emoţii pentru Universitatea Craiova! Unul dintre fotbaliştii de bază a refuzat prelungirea şi poate pleca din Bănie liber de contract

Emoţii pentru Universitatea Craiova! Unul dintre fotbaliştii de bază a refuzat prelungirea şi poate pleca din Bănie liber de contract
Comentarii

Emoţii pentru Universitatea Craiova în această iarnă: unul dintre fotbaliştii de bază ai oltenilor a refuzat oferta pentru prelungirea contractului cu trupa din Bănie şi poate pleca liber de la echipă, în contextul în care a intrat în ultimele şase luni de contract la începutul acestei luni.

Fanii Universităţii Craiova visează la un prim titlu care să ajungă în Bănie după 32 de ani, oltenii fiind fără vreun campionat câştigat din 1991 până în ziua de azi.

Deşi se află în Superligă de destule sezoane, echipa lui Mihai Rotaru nu a reuşit să obţină o clasare mai înaltă de locul secund, deşi a avut şansa de câteva ori.

Emoţii pentru Eugen Neagoe şi Universitatea Craiova

Filozofia patronului Universităţii a fost similară cu cea a echipelor precum Chelsea: imediat cum echipa traversa o perioadă grea, antrenorul era înlocuit de îndată.

Aşadar, jucătorii au fost nevoiţi deseori să se obişnuiască cu metodele unui nou tehnician, lucru care nu a putut oferi constanţă echipei, ba chiar din contră.

În acest sezon, Universitatea Craiova se află deja la al treilea antrenor, Eugen Neagoe, care i-a luat locul lui Mirel Rădoi, care la rândul său îl înlocuise pe Laszlo Balint.

Neagoe are obiectivul de a câştiga titlul cu echipa sa de suflet, dar misiunea sa nu este deloc facilă, în contextul în care cinci echipe s-au înscris în lupta pentru campionat.

Mai mult, Craiova nu se poate baza pe serviciile căpitanului Nicuşor Bancu, om de bază al echipei, şi există emoţii şi în privinţa înlocuitorului său, Bogdan Vătăjelu.

Bogdan Vătăjelu ar putea pleca gratis din Bănie

Conform Playsport, omul care l-a făcut uitat pe Bancu după accidentare a primit o ofertă de a îşi prelungi contractul cu Universitatea, dar a refuzat-o.

Cele două părţi încă se află în negocieri, dar oltenii ar dori să îl convingă pe acesta să accepte termeni mai modeşti decât în precedenta înţelegere, lucru care îl deranjează pe jucător.

Aşadar, trupa din Bănie este pusă în faţa faptului împlinit: fie poate să îl vândă pe Vătăjelu în această iarnă şi să obţină o sumă de transfer sau îl poate pierde liber de contract pe acesta în vară.

Dacă fundaşul va părăsi clubul, numai Denis Benga (17 ani) şi Mihai Căpăţînă (27 de ani), ca variantă de avarie, i-ar putea lua locul.

Afla mai multe despre: bogdan vătăjelu 

viewscnt
Articole similare