Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu a vorbit despre transferul lui Rareş Ilie! Ce spune despre posibila revenire în Giuleşti: ”Probabil va pleca sub formă de împrumut”

Victor Angelescu a vorbit despre transferul lui Rareş Ilie! Ce spune despre posibila revenire în Giuleşti: ”Probabil va pleca sub formă de împrumut”

Rapid

Comentarii

La doar jumătate de sezon după ce făcuse pasul în Franţa, se zvonea că Rareş Ilie (19 ani) ar urma să revină deja în Superligă, la Rapid. Patronul Victor Angelescu a vorbit despre posibilul transfer şi a făcut un anunţ clar în legătură cu acesta.

În vara lui 2022, Rapid reuşea să obţină cea mai mare sumă pentru un transfer din istoria clubului, la egalitate cu cea plătită de Porto pentru Cristi Săpunaru, de pe urma plecării lui Rareş Ilie în Franţa.

Nice a fost de acord să achite cinci milioane de euro giuleştenilor, o sumă importantă pentru fotbalul românesc, dar nesemnificativă pentru un club care plăteşte atât pentru salarii la fiecare şapte săptămâni.

”Probabil va pleca sub formă de împrumut”

Deşi a fost văzut foarte bine de Lucien Favre la început, cel care a insistat pentru transfer şi care l-a ”forţat” încă din primele meciuri pe teren, Rareş Ilie a ajuns să nu mai prindă echipa la acest moment.

În acest context, formaţia de pe Coasta de Azur doreşte să îl împrumute pe acesta la o formaţie unde ar prinde minute şi unde s-ar putea dezvolta, astfel că au apărut zvonuri că Ilie ar putea reveni la Rapid.

Patronul clubului giuleştean, Victor Angelescu, a fost întrebat despre posibilul transfer al fotbalistului care de abia a părăsit Bucureştiului în urmă cu câteva luni.

Ce spune Victor Angelescu despre revenirea lui Rareş Ilie la Rapid

Angelescu a transmis un mesaj clar şi răspicat, anume că nu a discutat despre revenirea lui Rareş Ilie şi că, cel mai probabil, acesta va fi împrumutat de Nice, dar nu în România, ci în Franţa.

Nu s-a pus problema să revină sub formă de împrumut. Nu am discutat cu nimeni, nu ştiu nimic. Probabil va pleca sub formă de împrumut, dar undeva în Franţa, nu va veni la Rapid”, a declarat Victor Anglescu, la Pro Arena.

De când a sosit în Ligue 1, Rareş Ilie a reuşit să însumeze doar opt apariţii în toate competiţiile, petrecând pe teren numai 366 de minute din cele 720 disponibile.

Implicit, ca timp efectiv de joc, fostul star al Rapidului a însumat doar patru meciuri integrale, din cele 28 pe care le-a disputat Nice după transferul său.

Afla mai multe despre: rareş ilie 

viewscnt
Articole similare