Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Superligă cu pretenţii la titlu căreia Dumitru Dragomir nu îi dă nicio şansă la trofeu: ”Au bani, au antrenor foarte bun, dar n-au lot!”

Echipa din Superligă cu pretenţii la titlu căreia Dumitru Dragomir nu îi dă nicio şansă la trofeu: ”Au bani, au antrenor foarte bun, dar n-au lot!”
Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, consideră că Universitatea Craiova nu are nicio şansă la câştigarea campionatului.

Eugen Neagoe a fost anunţat drept noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova. A semnat un contract valabil până în anul 2024, cu opţiune de prelungire.

Antrenorul a plecat cu tensiune de la U Cluj, echipă care nu şi-ar fi dorit să îl piardă. Totul s-a întâmplat după ce Mirel Rădoi a luat decizia de a părăsi echipa din Bănie. 

Fostul selecţioner a intrat în coflict cu jucătorii, iar acest lucru nu ar fi fost chiar pe placul conducerii din Bănie. 

Între timp, Craiova s-a mişcat rapid. Şi-a luat antrenor şi a început să facă şi transferuri. Cel mai important nume anunţat a fost Alexandru Işfan, jucător care a venit de la FC Argeş. 

Totuşi, chiar dacă echipa lui Mihai Rotaru are mereu pretenţii la titlu, Dumitru Dragomir nu îi acordă nicio şansă. Fostul şef de la LPF consideră că oltenii nu au lot destul de puternic pentru a se bate la trofeu.

”Au bani, au antrenor foarte bun, dar n-au lot!”

”Au conducere şi antrenor de titlu, dar n-au echipă de titlu. Le-a creat condiţii nemaipomenite, au bază, au tot ce vor, au bani, au antrenor foarte bun, dar n-au lot de campionat.

E greu să aduci jucătorii de valoare pe bani puţini. Jucătorii de valoare medie nu vin fără 30.000-40.000 pe lună, iar care e valoros la 300.000”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: craiova-dumitru dragomir-superligă 

viewscnt
Articole similare