Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci jucători, OUT de la Dinamo dintr-un foc! Fotbaliştii pe care plănuieşte Ovidiu Burcă să îi dea afară

Cinci jucători, OUT de la Dinamo dintr-un foc! Fotbaliştii pe care plănuieşte Ovidiu Burcă să îi dea afară

Dinamo București

Comentarii

Înaintea reluării Ligii 2, la Dinamo a izbucnit un nou scandal, jucătorii refuzând să se prezinte la antrenamente din cauza salariilor neplătite. În acest context, Ovidiu Burcă (42 de ani) ar fi decis să dea afară cinci fotbalişti din Ştefan cel Mare, chiar dacă nu îi poate înlocui.

În urma celui mai dezastruos sezon din istoria clubului, Dinamo a fost nevoită să o ia de la capăt din Liga 2, cu un lot aproape complet diferit faţă de ultima stagiune.

”Câinii” şi-au început modest aventura în eşalonul secund, dar prestaţiile echipei s-au îmbunătăţit etapă de etapă, iar Dinamo poate spera la promovare, conform situaţiei actuale.

Cinci jucători, OUT de la Dinamo

În prezent, formaţia pregătită de Ovidiu Burcă se află pe locul al optulea, la două, respectiv trei puncte de ocupantele locurile şase şi cinci, Buzău şi Unirea Dej.

Însă, cu doar trei etape rămase din sezonul regular, ”câinii” nu îşi pot permite niciun pas greşit, iar Ovidiu Burcă şi-a făcut deja planurile pentru a doua parte a sezonului, în cazul în care va rămâne.

Potrivit Fanatik, antrenorul lui Dinamo ar fi trecut cinci jucători pe lista neagră, jucători pe care consideră că nu se poate baza în lupta pentru promovare.

Este vorba despre portarul Ştefan Fara (21 de ani), fundaşii Alin Dudea (25 de ani) şi Marius Tomozei (32 de ani), mijlocaşul Bogdan Gavrilă (30 de ani) şi atacantul Vasile Buhăescu (34 de ani).

Un nou scandal în Ştefan cel Mare

Jucătorii lui Dinamo au refuzat să se antreneze luni, iar aceştia cinci în special l-au deranjat pe Ovidiu Burcă, din cauza unei atitudini care nu a fost pe placul antrenorului.

Din aceste motive, Burcă a decis că cei cinci fotbalişti nu mai au ce căuta în Ştefan cel Mare, căutând acum metode să rezolve plecările lor fără ca clubul să fie nevoit să plătească vreun ban.

Deşi conducerea doreşte promovarea, Dinamo nu are şanse foarte mari de a îşi atinge obiectivul, mai ales în contextul în care fotbaliştii care vor pleca nu vor fi înlocuiţi.

”Câinii” au, din nou, interdicţie la transferuri, din cauza memoriilor depuse de mai mulţi fotbalişti din Ştefan cel Mare, care s-au înscris şi ei la masa credală.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare