Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Zăvăleanu a oferit un răspuns după ce jucătorii lui Dinamo nu au dorit să se antreneze luni: ”Nu ar fi trebuit să se ajungă aici!”

Răzvan Zăvăleanu a oferit un răspuns după ce jucătorii lui Dinamo nu au dorit să se antreneze luni: ”Nu ar fi trebuit să se ajungă aici!”

Dinamo București

Comentarii

Răzvan Zăvăleanu a oferit un răspuns după ce jucătorii lui Dinamo au refuzat să se antreneze luni.

Viitorul lui Dinamo nu sună deloc bine. Falimentul bate la uşă după invalidarea planului de reorganizare. Dinamoviştii au mai încasat o lovitură şi înainte de sărbători. Dorin Şerdean a câştigat procesul şi trebuie să recapete o funcţie de conducere în club.

Jucătorii au refuzat să se antreneze de dimineaţă luni, iar administratorul judiciar al echipei, Răzvan Zăvăleanu, nu a fost de acord cu acţiunea jucătorilor. El susţine că fotbaliştii au primit o parte din restanţele salariale.  

”Nu ar fi trebuit să se ajungă aici!”

”Mi se par puţin dure cuvintele grevă, faliment. Trebuie să fim puţin mai reţinuţi. Da, a fost o situaţie azi la Dinamo, dar nu grevă. Au fost niste nemulţumiri ale jucătorilor. Nemulţumirile mi-au fost comunicate azi de Vlad Iacob, printr-un mesaj.

Pot înţelege supărările, dar nu pot înţelege modalitatea de acţiune în niciun caz. Nemulţumirea lor a fost legată de faptul că nu a avut loc discuţia care li s-a promis de către administratorul special. Trebuie să vă spun că tot vineri au intrat bani de la un sponsor, lucru pe care nu l-am ştiut.

Dacă l-am fi ştiut, probabil că s-ar fi făcut plăţile către jucători. Nu îmi place să fac comentarii pe sume, cert este că s-a făcut o plată importantă către jucători. Sunt de acord că au supărări, nu sunt de acord cu modalitatea de acţiune. În noi, în DDB, au avut tot timpul un parteneri de discuţie, care au venit cu bani.

Mai ales că aveam de încasat bani şi de la sponsori şi de la Sorescu. Înţeleg că au fost suparăţi că au plecat cu buzunarele goale de Crăciun. Înţeleg că au fost suparăţi că în ciuda promisiunilor că se vor vedea vineri, nu s-au văzut cu nimeni. Dar nu ar fi trebuit să se ajungă aici”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform Playsport.

Afla mai multe despre: dinamo-zăvăleanu-liga 1 

viewscnt
Articole similare