Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu e corect să îl dai pe unul afară, când tu nu eşti corect”. Basarab Panduru, ”avocatul” jucătorilor lui Dinamo după greva din Ştefan cel Mare | EXCLUSIV

”Nu e corect să îl dai pe unul afară, când tu nu eşti corect”. Basarab Panduru, ”avocatul” jucătorilor lui Dinamo după greva din Ştefan cel Mare | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a comentat situaţia tensionată din Ştefan cel Mare şi problemele cauzate de jucători, care au refuzat să se prezinte la antrenamente. În opinia lui Panduru, conducerea clubului este de învinuit pentru situaţia actuală a echipei.

Un nou scandal a izbucnit la Dinamo în aceste zile, după ce jucătorii au refuzat să se prezinte la antrenamente, nici antrenorul Ovidiu Burcă nefiind prezent.

Deşi nu există vreo garanţie că tehnicianul va mai continua în Ştefan cel Mare, acesta ar avea deja planul făcut pentru perioada următoare, dorind să dea cinci jucători afară.

”I-au plătit la timp?”

Totuşi, este neclar dacă Burcă va mai continua pe banca tehnică a ”câinilor” şi în a doua parte a stagiunii, nu din motive fotbalistice, ci care ţin de promisiunile făcute de club.

Cei cinci jucători ai lui Dinamo s-ar afla pe lista neagră a antrenorului din mai multe motive, dar unul dintre ele ar fi contribuţia la greva fotbaliştilor alb-roşii.

Aceştia au refuzat să se antreneze pentru că nu au mai fost plătiţi de două luni, astfel că încearcă metode disperate pentru a reuşi să atragă atenţia conducătorilor din Ştefan cel Mare.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a comentat situaţia actuală de la Dinamo şi a ajuns la concluzia că vina nu este a jucătorilor care au refuzat să se prezinte la antrenamente.

Basarab Panduru, ”avocatul” jucătorilor lui Dinamo

În opinia lui Panduru, în momentul în care aceştia nu au fost plătiţi, greva acestora a devenit legitimă, transmiţând conducerii ”câinilor” că nu ar fi corect să dea afară fotbalişti din această cauză.

Ce fac jucătorii e o consecinţă la ce s-a întâmplat. I-au plătit la timp? (n.r. răspuns- nu) Atunci ei sunt vinovaţi. Trebuie să găsim primii vinovaţi, nu jucătorii.

Nu mi se pare corect să îl dai afară pe unul, cât timp tu nu eşti corect”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

În prezent, formaţia pregătită de Ovidiu Burcă se află pe locul al optulea în Liga 2, la două, respectiv trei puncte de ocupantele locurile şase şi cinci, Buzău şi Unirea Dej, primele care duc în play-off.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare