Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Memphis Depay s-a transferat la Atletico Madrid. Cât a încasat Barcelona

OFICIAL | Memphis Depay s-a transferat la Atletico Madrid. Cât a încasat Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Memphis Depay (28 de ani) s-a înţeles cu Atletico Madrid, club care-l vrea în această perioadă de mercato, dar totul depinde de Barcelona. Catalanii îl vor, la schimb, pe Yannick Carrasco (29 de ani), jucătorul echipei lui Diego Simeone.

UPDATE 20.01, 16:48 - OFICIAL! Transferul lui Memphis Depay la Aletico Madrid s-a oficializat. Olandezul a semnat până în 2025. Fabrizio Romano a anunţat, vineri, că Barcelona va încasa 3 milioane de euro pentru Depay, al cărui contract pe Camp Nou se termina în vară.


Barcelona şi Atletico Madrid negociază în aceste zile un schimb de jucători, Depay - Carrasco. Olandezul s-a înţeles cu echipa de pe Wanda Metropolitano, lipseşte acordul dintre formaţia "rojiblanco" şi catalani în privinţa lui Yannick Carrasco.

Memphis Depay, "acord" pentru plecarea de la Barcelona. Cu ce club s-a înţeles

Mundo Deportivo a anunţat, marţi, că Memphis Depay s-a înţeles cu Atletico Madrid pentru un contract până în 2025. Totul face parte dintr-o negociere a catalnilor cu Atletico Madrid pentru un schimb de jucători, iar Xavi îl vrea pe Yannick Carrasco la schimb.

Aici intervine problema. Carrasco "e nebun" să joace pentru Barcelona, dar Atletico e reticientă în privinţa acordului pentru plecarea belgianului. Memphis Depay este considerat de Diego Simeone (52 ani) un bun înlocuitor pentru Joao Felix (23 ani), care a fost împrumutat de Chelsea până la finalul sezonului, londonezii având opţiunea de a-l transfera definitiv.

Memphis Depay, sosit gratis la Barcelona în 2021, a strâns 42 de meciuri şi a marcat 14 goluri, reuşind şi două pase decisive.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Memphis Depay în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: memphis depay, , acordtransferatletico madrid 

viewscnt
Articole similare