Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un moment de cumpănă, urmat de o ascensiune uimitoare în ultimul an: ”Nu aveam încredere că va veni ceva foarte bun” | EXCLUSIV

Un moment de cumpănă, urmat de o ascensiune uimitoare în ultimul an: ”Nu aveam încredere că va veni ceva foarte bun” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Portarul titular al celor de la Rapid Bucureşti, Horaţiu Moldovan (24 de ani), a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport şi a vorbit despre cele mai importante momente din cariera sa, cel mai dificil, respectiv cel mai fericit.

O ascensiune uimitoare în ultimul an şi un moment de cumpănă

Horaţiu Moldovan a ajuns la Rapid în urmă cu doi ani, în ianuarie 2021, atunci când giuleştenii, care evoluat la vremea respectivă în Liga 2, l-au luat de la UTA Arad.

Începutul a fost mai greu, dar treptat a ajuns titular la echipa antrenată de Adi Mutu şi unul dintre cei mai importanţi portari din Superligă.

Horaţiu Moldovan a vorbit despre cel mai greu moment din carieră, unul pe care l-a avut la începutul anului 2020.

”Am avut, probabil, anumite momente când am vrut s-o iau pe alt drum. După ce a fost pandemia şi mi-am reziliat contractul cu Ripensia Timişoara şi nu aveam încredere că va veni ceva foarte bun”, a declarat goalkeeper-ul de 24 de ani, pentru Orange Sport.

De asemenea. portarul născut la Cluj-Napoca a descris şi cel mai frumos moment pe care l-a avut în carieră, debutul la CFR Cluj.

”Cred că aşa a vrut Dumnezeu, să debutez chiar la Cluj, unde mi-a fost alături familia, mi-au fost alături toţi prietenii. Cel mai frumos moment din cariera mea”, a adăugat componentul Rapidului.

Horaţiu Moldovan a debutat anul trecut şi în prima reprezentativă a României, în amicalul contra Sloveniei, din luna noiembrie (1-2).

De-a lungul carierei, Moldovan a fost legitimat la umrătoarele cluburi: CFR Cluj, FC Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia, Sepsi, UTA Arad şi Rapid.

Portarul Rapidului a ajuns să fie cotat la 1,8 milioane de euro, conform site-ului de specialitate, transfermarkt.com, iar fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că poate face pasul spre fotbalul puternic din Europa.

Horaţiu Moldovan, despre momentul în care a semnat cu Rapid: ”Acum mă felicit”

”Eram la Cluj, dar eram aşa, într-o într-o mare dilemă. Cu cu cine să semnez? Nu aveam prea multe opţiuni. Aveam Rapid, Liga 2, Universitatea Cluj, tot Liga 2, şi cam atât. Nu aveam prea prea mari speranţe că va lua o astfel de întorsătură cariera mea. Acum mă felicit.

Şi din exterior, înainte să vii la Rapid, nu-ţi dai seama care care sunt sentimentele şi care sunt trăirile aici. Acum mă felicit, mi-a schimbat viaţa acest club”, afirma, recent, portarul.

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovan 

viewscnt
Articole similare