Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ştiam ce medicamente luam”. Florin Răducioiu, în alertă după declaraţiile despre dopajul din fotbal: ”Am spus-o şi după moartea lui Vialli” | VIDEO EXCLUSIV

”Nu ştiam ce medicamente luam”. Florin Răducioiu, în alertă după declaraţiile despre dopajul din fotbal: ”Am spus-o şi după moartea lui Vialli” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Florin Răducioiu (52 de ani) a comentat declaraţiie controversate lansate de fostul internaţional italian, Dino Baggio (51 de ani), care au ca subiect dopajul în fotbal, mai ales după decesele a doi jucători uriaşi care au marcat Serie A: Gianluca Vialli şi Sinisa Mihajlovic.

Un fost internaţional italian, Dino Baggio, a lansat o serie de afirmaţii controversate după decesul conaţionalului Gianluca Vialli, la începutul acestui an, la vârsta de 58 de ani, din cauza cancerului pancreatic.

Astfel, Dino Baggio a făcut un apel cu privire la dopajul existent în fotbal şi a precizat că acesta a ”explodat” în anii 90 în fotbalul italian, unul ce era considerat cel mai puternic din lume la vremea respectivă.

Florin Răducioiu, despre declaraţiile lui Dino Baggio: ”Nu ştiam ce medicamente luam” | VIDEO EXCLUSIV

Florin Răducioiu, care a evoluat timp de mai mulţi ani în campionatul din Italia, a vorbit despre afirmaţiile lui Dino Baggio.

Fostul mare atacant român împărtăşeşte opinia italianului şi recunoaşte că şi ei consumau anumite substanţe, dar doreşte să ştie cu exactitate ce substanţe i se administrau în perioada în care erau jucători.

”Recunosc, şi eu am... (n.r. ai luat şi tu?) da. De altel, sunt sincer, o să-l chem şi eu pe medicul de la Brescia pentru că şi eu am luat. 

O să am o convorbire cu el mâine (n.r. miercuri) să ştiu ce medicamente am luat la Milan, Brescia, Verona.

A făcut o declaraţie foarte puternică Dino Baggio în care a spus că dopingul a fost întotdeauna şi că ne-am dopat.

(n.r. dacă ştia ce medicamente i se administrau) Nu ştiam. Mi se spunea tot timpul de glucoză. Era vorba de flamuri, le numeau ei, acest lichid roz, pe care le făceam cu o zi înainte de meci, seara în hotel. Îmi aduc aminte.

La Milan luam alte lucruri, pastile. Le luam pentru că... le luam. Mă pune şi pe mine pe gânduri. Am mai spus-o şi după moartea lui Gianluca Vialli, era şi Gică Popescu aici.

Trebuie să ne întrebăm de ce apar aceste morţi premature, la o vârstă oarecum tânără”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

Dino Baggio a evoluat pe poziţia de mijlocaş defensiv şi a trecut pe echipe ca Torino, Inter Milan, Juventus, Parma sau Lazio. A fost şi internaţional italian, 60 de meciuri şi şapte goluri pentru ”Squadra Azzurra”.

Ce a afirmat Dino Baggio: Trebuie să investigăm substanţele consumate în acea perioadă”

”Ar trebui să investigăm substanţele pe care le-am luat în acea perioadă. Dopajul a existat mereu. Trebuie să înţelegem dacă suplimentele folosite atunci au ajuns să afecteze jucătorii. Şi mie mi-e frică, li se întâmplă prea multor jucători să aibă probleme.

Trebuie să ne întoarcem la ceea ce am luat, să investigăm substanţele consumate în acea perioadă. În anii mei (n.r. anii ’90) exista dopingul. Trebuie să ne dăm seama dacă ce am luat atunci a rămas în organism”, a declarat fostul internaţional italian

Afla mai multe despre: florin raducioiudopaj fotbal 

viewscnt
Articole similare