Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are un eveniment”. Rivaldinho a anunţat când tatăl său, Rivaldo, va fi în România: ”Sper să vină şi când va lua Craiova titlul”

”Are un eveniment”. Rivaldinho a anunţat când tatăl său, Rivaldo, va fi în România: ”Sper să vină şi când va lua Craiova titlul”
Comentarii

Rivaldinho (27 de ani) se simte bine în Bănie şi speră să ia titlul la finalul sezonului, atunci când îl aşteaptă şi pe tatăl său, Rivaldo (50 de ani), să vină în România şi să sărbătorească.

Rivaldinho: ”Sper să am cât mai multe reuşite”

Rivaldinho şi-a stabilit obiectivele la Universitatea Craiova. Visează la un titlu istoric în Bănie şi ”mereu să fiu mai bun”, aşa cum l-a învăţat tatăl său, legendarul Rivaldo.

Adus la începutul sezonului, atacantul brazilian a marcat un singur gol în Superligă, dar nu îi este frică de concurenţă, odată cu revenirea în lot şi a lui Elvir Koljic, recuperat după o accidentare.

”Sper să vină şi când va lua Craiova titlul”

Rivaldinho a afirmat că tatăl său, Rivaldo, fostul mare jucător de la Barcelona, ar putea ajunge în România în perioada următoare, în luna februarie sau martie.

”Sper că am turat motoarele şi pentru campionat, trebuie să începem în forţă. Brazilian, «prazilian», mă simt bine. Sper să am cât mai multe reuşite în campionat.

Revenirea lui Koljic este benefică. Îmi place concurenţa, e normală la o echipă mare. Pot să joc şi împreună cu el. Nu e treaba mea, ci a lui Mister. Eu sunt dator să mă pregătesc cât mai bine, dânsul decide.

Toţi s-au întărit, dar pe mine mă interesează doar Craiova. Vedem pe teren ce va fi, Craiova trebuie să arate pe gazon că e cea mai bună.

Titlul? Se poate. Totuşi, să nu visăm de acum. Orice e posibil. Craiova este o echipă mare. Şi eu visez la titlu, precum ceilalţi suporteri.

Tata îmi transmite mereu să fiu mai bun, în fiecare zi, să mă pregătesc bine, să nu las lucrurile negative să-mi intre în cap.

Sper să vină şi el curând, are un eveniment în februarie sau martie în România. Eu sper să vină şi când va lua Craiova titlul”, a declarat Rivaldinho.

La reluarea campionatului, Universitatea Craiova va juca, în deplasare, contra celor de la FC Botoşani.

Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:00, şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: craiovarivaldinhocraiova 

viewscnt
Articole similare