Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rivaldinho a semnat cu Universitatea Craiova

OFICIAL | Rivaldinho a semnat cu Universitatea Craiova
Comentarii

Rivaldinho a semnat cu Universitatea Craiova şi revine în campionatul românesc.

OFICIAL | Rivaldinho a semnat cu Universitatea Craiova 

Rivaldinho s-a întors în campionatul românesc. Fotbalistul a bătut palma, azi, oficial, cu Universitatea Craiova. 

”Bem-vindo, Rivaldinho! Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Rivaldo Vítor Mosca Ferreira Júnior, cunoscut sub numele de „Rivaldinho”. Noul nostru jucător a semnat un contract valabil pentru 2 ani.

În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formaţiei KS Cracovia, grupare la care a reuşit să câştige Cupa şi Supercupa Poloniei. De asemenea, brazilianul are trofee câştigate şi în România: Cupa Ligii cu Dinamo Bucureşti şi Cupa României cu FC Viitorul. Mult succes în tricoul Ştiinţei!”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formaţiei KS Cracovia, grupare la care a reuşit să câştige Cupa şi Supercupa Poloniei. Brazilianul are trofee câştigate şi în România: Cupa Ligii cu Dinamo Bucureşti şi Cupa României cu FC Viitorul.

  •  43 de meciuri, 15 goluri şi 4 pase de gol a reuşit Rivalinho în tricoul Farului

Universitatea Craiova nu a avut parte de cel mai bun start de sezon.

În primele două etape din campionat, formaţia preluată în vară de Laszlo Balint de la Reghecampf a remizat de tot atâtea ori.

De asemenea, tot la egalitate s-a terminat şi partida din prima manşă a turul doi preliminar din Conference League.

După ultimul meci încheiat la egalitate, cel din campionat, la Mioveni, 1-1 în faţa formaţiei U Cluj, antrenorul oltenilor a cerut mai multe transferuri la echipa sa.

Conducerea clubului s-a conformat, iar Mihai Rotaru a anunţat că îi va aduce în Bănie pe Sergiu Hanca şi Rivaldinho, dar şi alte două-trei nume noi.

 

Afla mai multe despre: rivaldinhouniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare