Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rotaru, TUN la Craiova. "Perla" a semnat! Transfer pe postul critic

BREAKING | Rotaru, TUN la Craiova. "Perla" a semnat! Transfer pe postul critic
Comentarii

Mihai Rotaru a adus o "perlă" la U Craiova, cu ajutorul lui Eugen Neagoe (55 de ani), noul antrenor din Bănie.

U Craiova a făcut un transfer pe postul critic din echipă şi Mihai Rotaru a adus o "perlă". Eugen Neagoe a fost cel care a ajutat la tranzacţie, pentru ca jucătorul de mare viitor să semneze cu formaţia "alb-albastră".

BREAKING | Rotaru, TUN la Craiova. "Perla" a semnat! Transfer pe postul critic

După ce l-a adus pe Eugen Neagoe de la U Cluj, Mihai Rotaru a "complotat" cu antrenorul pentru a luat o "perlă" de la echipa de pe Cluj Arena. Potrivit site-ului 3minute.net, U Craiova a transferat o "perlă", pe Alexandru Fărăgău, care a fost luat de la fosta echipă a lui Neagoe, U Cluj.

U Craiova a transferat, astfel, pe postul critic din echipă, cel de fundaş dreapta. Ivan Martic, Mihai Căpăţînă sau Ştefan Vlădoiu au fost încercaţi, în Bănie, în banda dreaptă a apărării, dar niciunul nu a dat satisfacţie. Astfel, oltenii au pus mâna pe un jucător de mare viitor, Alexandru Fărăgău având doar 17 ani.

Potrivit sursei citate, Alexandru Fărăgău a semnat sub formă de împrumut la U Craiova, cu opţiune de cumpărare definitivă. Fărăgău este internaţional de juniori, făcând parte din naţionala pregătită de Daniel Mogoşanu. Fotbalistul a debutat la echipa mare a Universităţii Cluj chiar sub comanda lui Eugen Neagoe, în toamna anului trecut.

Alexandru Fărăgău e al cincilea transfer făcut de U Craiova în această vară, după Alexandru Işfan, Gjoko Zajkov şi doi jucători croaţi ajunşi în probe în Bănie.

Afla mai multe despre: mihai rotaru u craiovamihai rotaru transfer u craiovau craiova transfer alexandru fărăgăualexandru fărăgău transfer u craiova 

viewscnt
Articole similare