Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreau să se obişnuiască în postul ăsta”. Eugen Neagoe pregăteşte schimbări tactice pentru debutul în Superligă la Universitatea Craiova: ”Putem să jucăm mult mai bine”

”Vreau să se obişnuiască în postul ăsta”. Eugen Neagoe pregăteşte schimbări tactice pentru debutul în Superligă la Universitatea Craiova: ”Putem să jucăm mult mai bine”
Comentarii

Eugen Neagoe (55 de ani) a tras concluziile după ce echipa pe care o pregăteşte din această iarnă, Universitatea Craiova, a încheiat la egalitate amicalul cu Partizan Belgrad, scor 1-1, în ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Reacţia lui Eugen Neagoe după amicalele din Turcia ale Universităţii Craiova

Eugen Neagoe nu a fost mulţumit de prestaţia Universităţii Craiova în ultima partidă de verificare din cantomamentul din Antalya, după ce  pe celelaltă două le câştigase.

Noul antrenor al oltenilor se aşteaptă ca elevii săi să se prezinte la un alt nivel în primul meci oficial din acest an, contra Botoşaniului.

”Cei trei adversari pe care i-am întâlnit aici, în această perioada, toţi au fost dificili. Noi am intrat mai greu în joc. Şi o stare de oboseală, ştiam acest lucru.

Am vorbit cu băieţii înainte de joc, le-am spus să nu ne complicăm. Din păcate, şi terenul puţin, chiar dacă aşa arată bine, tare, nici nu l-au udat, şi sărea destul de rău, dar am greşit. Noi le-am dat mingea să îşi creeze acele situaţii periculoase în prima repriză. 

Nu m-a mulţumit nici faza defensivă, nici faza ofensivă. Noi putem să jucăm mult mai bine. Am făcut greşeli şi pe faza defensivă, dar în această seară şi din cauza oboselii. 

Vizavi de atac, pot să spun că am avut ocazii şi aţi văzut, Ivan a scăpat singur cu portarul... am avut acea ocazie a lui Creţu cu capul.

(n.r. Căpăţână revine fundaş dreapta?) L-am folosit fundaş dreapta şi a făcut-o foarte bine în această după-amiază. L-am urcat pe Screciu în acea poziţie unde juca Căpăţână şi sunt doi jucători valoroşi, pot juca pe mai multe posturi, aşa cum Screciu poate juca şi central. Vreau să se obişnuiască în postul ăsta. Este un jucător în care erau cred foarte mult.

Au înţeles băieţii importanţa jocului de la Botoşani. Este primul joc din 2023, primul joc oficial, chiar dacă am jucat în această pregatire contra a trei advcesrati foarte puternici. 

În campionat nu va fi deloc uşor. Ştim foarte bine cum se joacă la Botoşani, ce înseamnă Botoşaniul.

Băieţii au înţeles acest lucru şi nu există nicio problemă. Vom merge în această seară la Craiova şi mâine ne vom întâlni, vom avea antrenament”, a declarat Neagoe, după meci.

Universitatea Craiova este pe locul 5 în Superligă, cu 38 de puncte, după 21 de etape.

 

Afla mai multe despre: craiovaneagoe 

viewscnt
Articole similare