Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB şi-a găsit antrenor. Becali l-a convins şi i-a anunţat deja pe jucătorii echipei. Decizie de ultimă oră luată de patron

BREAKING | FCSB şi-a găsit antrenor. Becali l-a convins şi i-a anunţat deja pe jucătorii echipei. Decizie de ultimă oră luată de patron

FCSB

Comentarii

FCSB va juca primul meci din 2023 la Sibiu, duminică, de la ora 20:45, împotriva celor de la Hermannstadt. Deşi au fost nenumărate discuţii în acest început de an în privinţa băncii tehnice, Gigi Becali a luat marea decizie şi a hotărât cine va fi antrenorul principal din acte al roş-albaştrilor.

FCSB s-a pregătit în Turcia, în Antalya, pentru a doua parte a sezonului, când şi-a propus să câştige titlul mult aşteptat încă din 2015. Constantin Gâlcă a fost ultimul antrenor care a cucerit campionatul alături de roş-albaştri, iar acum Leo Strizu îşi poate trece şi el în CV cel mai important trofeu din fotbalul românesc.

Deşi n-a făcut deplasarea alături de echipă în Turcia şi s-a tot discutat despre înlocuirea sa, Leo Strizu se bucură în continuare de încrederea lui Gigi Becali. Conform fanatik.ro, latifundiarul din Pipera i-a anunţat pe oficialii şi pe jucătorii echipei că Leo Strizu va ocupa în continuare funcţia de antrenor principal în acte.

FCSB şi-a găsit antrenor. Becali a luat marea decizie

Cum Mihai Pintilii nu deţine licenţa PRO şi nu are voie să antreneze echipa, Leo Strizu va reprezenta în continuare interesele vicecampioanei României din postura de antrenor.

FCSB joacă primul meci oficial al anului, duminică, de la 20:45, pe terenul lui Hermannstadt. În partida din tur, disputată la finalul lunii august, cele două au remizat, scor 2-2, pe Arena Naţională.

După 21 de etape disputate, FCSB este pe locul al treilea în clasamentul Superligii, la şapte puncte în spatele liderului Farul Constanţa, în timp ce Hermannstadt ocupă locul nouă, la opt lungimi în urma ocupantei poziţiei a şasea, Sepsi Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare