Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din Giuleşti după anunţul italienilor că Salernitana îl vrea pe Mutu!

Prima reacţie din Giuleşti după anunţul italienilor că Salernitana îl vrea pe Mutu!

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, unul dintre patronii Rapidului, a reacţionat la posibilitatea ca Adrian Mutu, anternorul din Giuleşti, să ajungă în Serie A la Salernitana. Presa din Italia a anunţat că "Briliantul" e favorit să îi ia locul lui Davide Nicola.

Angelescu a spus că nu ştie despre oferta Salernitanei pentru Adrian Mutu, dar că antrenorul "are contract şi clauză de reziliere" cu Rapid.

Prima reacţie din Giuleşti după anunţul italienilor că Salernitana îl vrea pe Mutu!

Adrian Mutu este dorit de Salernitana, care l-a dat afară pe Davide Nicola, în Serie A. Goal Italia a anunţat, luni, că "Briliantul" e favorit să preia banca lăsată liberă de Nicola, după ce şefii clubului i-au mai avut pe listă pe Walter Mazzari, Eusebio Di Francesco şi Leonardo Semplici, toţi liberi de contract.

La auzul acestei ştiri, Victor Angelescu a reacţionat şi a spus că "acum aflu prima oară". În plus, unul dintre patronii Rapidului a spus clar că nu se pune problema ca Mutu să plece acum, având în vedere că are "contract şi clauză de reziliere" cu Rapid.

Astfel, singura posibilitate ca Mutu să ajungă la Salernitana în Serie A ar fi dacă italienii achită clauza de eliberare.

"Nu ştiu, acum aflu pentru prima oară, n-am discutat cu el. Posibil se poate să fie, doar că Adi are contract cu noi şi nu pun problema că ar putea să plece în momentul de faţă. Are contract pe destul de mulţi ani şi există şi o clauză de reziliere", a spus Victor Angelescu, la ProSport LIVE.

Adrian Mutu şi-a prelungit recent contractul cu Rapid până în 2025.

Afla mai multe despre: adrian mutuvictor angelescuclauza de rezilierecontractsalernitanarapid 

viewscnt
Articole similare