Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atalanta a făcut show şi a câştigat cu 8-2 cu Salernitana, iar Lookman a fost MVP. Rezultatele zilei din Serie A

VIDEO | Atalanta a făcut show şi a câştigat cu 8-2 cu Salernitana, iar Lookman a fost MVP. Rezultatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Sassuolo - Lazio 0-2

A venit şi prima victorie din 2023 pentru Lazio. Biancocelestii au câştigat pe terenul lui Sassuolo, chiar dacă l-au pierdut pe golgheterul Immobile în primul sfert de oră. Ambele goluri ale lazialilor au venit în minutele suplimentare. Zaccagni a înscris din penalty în prima repriză, iar Felipe Anderson a făcut 2-0 cu un minut înainte de final. 

Udinese - Bologna 1-2

Udinese a bifat încă o etapă fără victorie, a zecea la rând. A condus-o pe Bologna, după reluarea superbă a lui Beto. Oaspeţii au revenit însă în a doua repriză. Sansone a egalat din pasa senzaţională a croatului Moro. Posch a stabilit scorul final, Udinese - Bologna 1-2.

Atalanta - Salernitana 8-2

Atalanta şi Salernitana au oferit duelul sezonului în Italia, 8-2. Bergamascii au marcat pentru prima dată în istorie de opt ori, iar partida a egalat recordul pentru cele mai multe goluri într-un meci din Serie A. Lookman a fost MVP. A înscris de 2 ori în poarta lui Ochoa. Golul partidei a fost marcat de brazilianul Ederson, venit la Atalanta chiar de la Salernitana. 

Torino - Spezia 0-1

Afla mai multe despre: atalanta - salernitana 8-2serie a 

viewscnt
Articole similare