Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a făcut o ofertă de 700.000 € pentru fundaşul lui FC Botoşani şi Iftime l-a trecut la "dezamăgiri": "Îmi zornăiau banii prin buzunare" | EXCLUSIV

Becali a făcut o ofertă de 700.000 € pentru fundaşul lui FC Botoşani şi Iftime l-a trecut la "dezamăgiri": "Îmi zornăiau banii prin buzunare" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FC Botoşani este un "furnizor" important de fotbalişti pentru FCSB, iar acţionarul Valeriu Iftime a vorbit despre marile sale dezamăgiri în privinţa transferurilor. După ce finanţatorul Gigi Becali a făcut o ofertă de 700.000 de euro pentru un fundaş de la FC Botoşani, Iftime s-a lovit de un aspect neaşteptat.

Valeriu Iftime, printre cele mai reuşite transferuri şi marile dezamăgiri: "Gigi Becali a dat 700.000 de euro. A zis că nu pleacă"

Într-un interviu acordat Orange Sport, Valeriu Iftime a dezvăluit că a fost angajat, apoi şi-a deschis o afacere de succes şi a devenit celebru în fotbalul românesc cu FC Botoşani, echipă pe care a luat-o din ligile inferioare şi cu care a ajuns până în preliminariile Europa League.

Veniturile echipei au venit şi din transferurile de jucători, iar antrenorul Marius Croitoru a fost un factor important în tranzacţiile făcute de FC Botoşani. 

Valeriu Iftime a vorbit despre cele mai bune transferuri, dar şi despre deziluziile din mercato. 

"Poate să fie (n.r. - un transfer bun) şi Cîmpanu (n.r. - la Universitatea Craiova), unde am luat luat 600.000. Nu mă aşteptam niciodată. De exemplu, am pierdut la Dugandzic, dar am luat bani pe Haruţ. Cele mai mari (n.r. - transferuri), Ngadeu şi Moruţan ca sume adunate", a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport. 

Ce s-a întâmplat cu fundaşul central care a refuzat FCSB

La capitolul dezamăgiri au fost trecuţi şi doi dintre cei mai importanţi fotbalişti care au jucat la FC Botoşani: Hervin Ongenda, rămas liber de contract, care e dorit înapoi la echipa din Moldova şi Andrei Chindriş.

La începutul sezonului 2021-2022, Gigi Becali a dorit să-l transfere pe Chindriş la FCSB şi a purtat negocieri "la sânge" cu Valeriu Iftime pentru a-l aduce. După ce cluburile s-au înţeles, fundaşul central a refuzat plecarea la echipa bucureşteană şi a motivat decizia în faţa afaceristului din Moldova. 

"Cea mai mare deziluzie financiară... Hervin Ongenda. Când am zis PSG, am spus că mă pun pe francez şi nu-l mai las. I-am adus soţia profesoară la Botoşani să-l bibilească pe ăsta. A plecat cu 25.000 de euro şi nu mi i-au dat nici acum italienii (n.r. - de la Chievo). I-am dat drumul că avea o problemă la Fisc şi pentru bucuria lui.

Apoi o mare dezamăgire a fost Chindriş. Îmi zornăiau banii prin buzunare, sute de mii de euro a dat domnul Becali, 700.000 de euro, şi el spunea că nu pleacă. Zicea că are o ofertă mai bună. 

O altă greşeală e că n-am pus procente la Andrei Burcă (n.r. - transferat la CFR Cluj). Nu am crezut, m-au sfătuit prost alţii.

(n.r. - Acum puneţi procente?) La toţi! Poate să fie cel mai slab. Dacă-l dau undeva, eu pun procent", a recunoscut Valeriu Iftime în interviul acordat Orange Sport. 

Andrei Chindriş, perioadă neagră după ce a refuzat FCSB şi a plecat de la FC Botoşani

Apărătorul central de 24 de ani a semnat cu UTA la începutul sezonului, după ce a stat degeaba, fără echipă, între ianuarie şi iulie 2022. 

Andrei Chindriş s-a transferat, în 2021, de la FC Botoşani în Portugalia, la Santa Clara, dar a bifat doar 90 de minute acolo. 

Motivele pentru care Andrei Chindriş a eşuat în Portugalia au apărut mai târziu. Un oficial de la Santa Clara a vorbit despre problemele românului la antrenamentele echipei, dar şi despre agenţii fundaşului central. 

Afla mai multe despre: gigi becalivaleriu iftimeandrei chindristransfer andrei chindristransferuri fcsbhervin ongendatransferuri fc botosani 

viewscnt
Articole similare