Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ongenda i-a raspuns unei echipe din Superliga pentru transfer! "E la Paris şi ne vedem". Clubul care dă lovitura | EXCLUSIV

Ongenda i-a raspuns unei echipe din Superliga pentru transfer! "E la Paris şi ne vedem". Clubul care dă lovitura | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Hervin Ongenda (27 de ani) este liber de contract în această perioadă şi se află la Paris, oraşul în care s-a născut. Un club din Superligă a luat legătura cu el pentru transfer.

FC Botoşani i-a oferit revenirea lui Hervin Ongenda

FC Botoşani trece prin cel mai slab sezon din ultimii ani şi se clasează pe locul 13, după 21 de etape. Moldovenii au nevoie de întăriri pentru Flavius Stoican, iar la echipă s-a făcut, deja, o achiziţie importantă. 

Valeriu Iftime a anunţat că a bătut palma cu Gigi Becali pentru transferul unui fotbalist de la FCSB, iar afaceristul vrea să întărească şi ofensiva cu jucătorul său de suflet. 

Imediat după ce Ongenda s-a despărţit de ciprioţii de la Apollon Limassol, în această iarnă, pe fir a intrat FC Botoşani. 

Valeriu Iftime a aflat că Hervin Ongenda este la Paris, iar o posibilă revenire a mijlocaşului la FC Botoşani s-ar putea produce în februarie. Francezul a lăsat de înţeles că studiază şi alte variante, pentru a-şi continua cariera, dar şi FC Botoşani a primit un semnal încurajator. 

"Subiectul mă interesează, numai că am dat de el la Paris. Cred că o să-l văd pe 5 sau 6 februarie. Sper să-l pot vedea. El e important, că subiect de marketing.

Eu aş vrea să-l aduc, a spus că se gândeşte, e la Paris şi mai stă un pic. E super fain personaj, precum orice mare talent. Nu înţeleg de ce a capotat la Limassol. Dacă era atent, era că Di Maria", a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport. 

  • 108 meciuri, 13 goluri şi 13 pase decisive sunt cifrele lui Hervin Ongenda la FC Botoşani. 

Ongenda a jucat la PSG

În 2014, Ongenda a făcut parte din lotul lui PSG, care a câştigat titlul în Ligue 1, cu antrenorul Laurent Blanc. Fotbalistul a jucat în 16 meciuri pentru PSG, a marcat de două ori şi a pasat decisiv de trei ori. 

Înainte de a se despărţi de PSG, în 2017, mijlocaşul francez a fost împrumutat la Bastia, apoi a semnat cu Zwolle, din Olanda. Înainte de a ajunge la FC Botoşani, Ongenda a evoluat pentru Real Murcia, în ligile inferioare din Spania.

Ce făcea Valeriu Iftime şi cu ce se ocupa înainte de a deveni celebru cu FC Botoşani! A fost angajat: "Am plecat dintr-o lehamite de serviciu, nu eram apreciat"

Afla mai multe despre: hervin ongendafc botosanivaleriu iftimetransfer hervin ongendarevenire hervin ongenda 

viewscnt
Articole similare