Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, "negocieri avansate" pentru transferul lui Andrei Vlad | ULTIMA ORĂ

Gigi Becali, "negocieri avansate" pentru transferul lui Andrei Vlad | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad (23 de ani) e pe picior de plecare de la FCSB. Gigi Becali poartă "negocieri avansate" pentru plecarea portarului în străinătate.

FCSB l-a luat pe Deian Sorescu de la Rakow, dar poate trimite un jucător în Polonia. Andrei Vlad este dorit în ţară, iar Gigi Becali se află în negocieri avansate cu clubul care-l doreşte pe "Messi al portarilor" pentru mutarea acestuia de la "roş-albaştrilor".

Gigi Becali, "negocieri avansate" pentru transferul lui Andrei Vlad | ULTIMA ORĂ

Gigi Becali poate da încă o lovitură pe piaţa transferurilor cu un jucător pe care FCSB l-a folosit rar în ultimele luni. Potrivit ProSport, Andrei Vlad este dorit de o echipă din Polonia şi omul de afaceri din Pipera se află în negocieri avansate pentru ca mutare.

Este vorba de un împrumut al lui Vlad în Polonia, urmând ca echipa care-l doreşte să achite o sumă de transfer, dar Gigi Becali ar prefera ca portarul să plece direct şi echipa să achite o sumă de bani în schimbul serviciilor pe care chiar el l-a poreclit "Messi al portarilor".

Mutarea are şase mari să se realizeze, mai scrie sursa citată, dacă Gigi Becali va accepta termenii polonezilor. "Negocierile sunt foarte avansate", mai notează ProSport.

Până acum, FCSB s-a despărţit de Ianis Stoica, împrumutat la ”U” Cluj, Alexandru Musi, împrumutat la Poli Iaşi, Andrei Dumiter, cedat la FC Voluntari, Florin Achim, Radu Boboc, Marco Dulca şi Bogdan Rusu, cărora le-au fost reziliate contractele.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei vladtransferofertapoloniafcsbgigi becalinegocieri 

viewscnt
Articole similare