Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme uriaşe pentru jucătorul dat afară de FCSB: ”El primeşte pe oricine şi pe tine nu”. Riscă să stea pe bară până la vară | EXCLUSIV

Probleme uriaşe pentru jucătorul dat afară de FCSB: ”El primeşte pe oricine şi pe tine nu”. Riscă să stea pe bară până la vară | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dacă Vadim Raţă (29 de ani), Marco Dulca (23 de ani) şi Bogdan Rusu (32 de ani) au fost reprimiţi la fostele echipe după eşecul de la FCSB, Radu Boboc (23 de ani) nu este dorit de cei de la Farul şi riscă să rămână pe bară până în această vară.

Determinat să ”betoneze” lotul în vederea participării în grupele Conference League, Gigi Becali a investit o sumă importantă în transferuri în această vară, cea mai mare din ultimii cinci ani.

5,35 de milioane de euro a cheltuit latifundiarul pe nou-veniţi, cele mai importante transferuri fiind cele ale lui Andrea Compagno şi David Miculescu, care reprezintă peste jumătate din suma investită.

Totuşi, dacă Gigi Becali visează să câştige milioane cu cei doi, cu mai mulţi dintre fotbaliştii de abia sosiţi la club şi-a încheiat deja socotelile, dezamăgit de randamentul lor.

Probleme uriaşe pentru jucătorul dat afară de FCSB

Marco Dulca, Bogdan Rusu, Vadim Raţă şi Radu Boboc au plecat deja la Bucureşti, iar primii trei au reuşit să revină la fostele echipe, dar nu şi fostul jucător de la Farul.

Întrucât au reprezentat deja două formaţii în actuala stagiune, aceştia mai pot rezprezenta doar acele două echipe sau se pot transfera într-un campionat care nu a început încă, precum China sau SUA.

Însă, cum jucătorii români nu prezintă neapărat cel mai mare interes în astfel de divizii, Radu Boboc riscă să stea pe bară până la vară, iar Basarab Panduru consideră că acesta are probleme uriaşe.

”El primeşte pe oricine, pe toată lumea şi pe tine nu”

În direct la Orange Sport, Panduru a ajuns la concluzia că, dacă nici Gică Hagi, care este chiar renumit pentru şansele pe care este dispus să le ofere jucătorilor care traversează perioade modeste, nu îl doreşte înapoi pe Boboc, atunci ceva nu este în regulă.

Boboc e singurul, probabil, care nu e reprimit (n.r. dintre fotbaliştii plecaţi de la FCSB în această iarnă). Nu? Aici te gândeşti clar şi te întrebi cum a plecat şi de ce a plecat.

Că deja era o problemă, nu? Nu mai jucase. Şi dacă nu te mai primeşte (n.r. Hagi)... şi el primeşte pe oricine, pe toată lumea înapoi, pe toată lumea, nici nu contează ce joci, cum joci, te ia înapoi.

Şi uite că pe el nu. E o problemă acolo”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Dacă nu ajunge la un acord cu Farul şi nu îşi găseşte o echipă într-un campionat care nu a debutat încă, singura opţiune pe care ar mai avea-o Boboc ar fi să încerce o revenire de ”senzaţie” la FCSB!

Cum acest lucru este aproape imposibil, dacă nu îşi găseşte un nou angajament, fundaşul va sta pe bară până în vară, un lucru tragic pentru un jucător de 23 de ani.

Afla mai multe despre: radu boboc 

viewscnt
Articole similare