Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Miha Mevlja s-a despărţit de Spartak Moscova! Ce urmează pentru fostul căpitan de la Dinamo

OFICIAL | Miha Mevlja s-a despărţit de Spartak Moscova! Ce urmează pentru fostul căpitan de la Dinamo

Fotbal

Comentarii

Miha Mevlja (32 de ani), fost căpitan al lui Dinamo, s-a despărţit oficial de Spartak Moscova, formaţie pe care o reprezenta din toamnă, a confirmat clubul pe canalele oficiale de comunicare. Acum, fundaşul sloven este în căutarea unui nou angajament.

Miha Mevlja a îmbrăcat tricoul lui Dinamo puţin peste un an, dar timpul limitat petrecut la club nu l-a prevenit din a deveni unul dintre favoriţii fanilor şi liderii echipei.

După despărţirea de Paul Anton, în iulie 2016, Miha Mevlja a primit banderola de căpitan, dar acesta a apucat să o poarte doar o lună, înainte de a pleca la rândul său din Ştefan cel Mare.

Miha Mevlja s-a despărţit de Spartak Moscova

Atunci, FK Rostov îi plătea 700.000 de euro lui Dinamo, în ultima zi de mercato pentru formaţiile din Rusia, Mevlja urmând să ”explodeze” la noua sa echipă.

La doar un an după ce îl achiziţionase, FK Rostov a reuşit să îl vândă pe sloven cu o sumă de aproape 12 ori mai mare decât le plătise ”câinilor”, de opt milioane de euro.

Zenit a fost echipa care îl achiziţiona, dar acesta a rezistat doar un an şi jumătate la St. Petersburg, înainte de a fi împrumutat înapoi la Rostov, iar ulterior vândut lui Sochi, pentru patru milioane de euro.

După o scurt aventură în Turcia, la Alanyaspor, Mevlja a decis să revină în Rusia în septembrie, în ciuda conflictului cu Ucraina, semnând cu Spartak Moscova.

”Îi mulţumim”

Însă, după doar jumătate de sezon, în care nu a reuşit să îl cucerească pe antrenor, fundaşul a fost lăsat liber de contract, iar acum este în căutarea unei noi echipe.

Oficial: Spartak şi Miha Mevlja au ajuns la un comun acord pentru rezilierea contractului. Îi mulţumim lui Miha pentru evoluţiile pentru club şi îi urăm mult noroc în carieră”, se arată în mesajul postat de ruşi.

Aşadar, fostul căpitan al lui Dinamo urmează să îşi caute un nou angajament, dorind să rămână în vederile naţionalei Sloveniei, pentru care a însumat 50 de apariţii.

Mevlja a fost pe teren în a doua repriză din amicalul câştigat de ţara sa cu România în urmă cu scurt timp.

Afla mai multe despre: miha mevlja 

viewscnt
Articole similare