Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dura 30-40 de minute această perfuzie”. Prins în scandalul dopajului din Italia, Răducioiu s-a interesat şi a dezvăluit ce substanţe îi erau administrate în Serie A | EXCLUSIV

”Dura 30-40 de minute această perfuzie”. Prins în scandalul dopajului din Italia, Răducioiu s-a interesat şi a dezvăluit ce substanţe îi erau administrate în Serie A | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Florin Răducioiu (52 de ani) s-a introdus, fără să vrea, în scandalul momentului în Italia, după ce a recunoscut că, în perioada petrecută în Serie A, medicii de la echipele pe la care se afla îi administrau diverse substanţe şi pastile necunsocute.

Dino Baggio a stârnit scandalul momentului în Serie A, după ce a sugerat că morţile premature ale unor foşti jucători din Serie A din anii 90' ar fi putut fi cauzate de dopaj.

După ce Gianluca Vialli şi Sinisa Mihajlovic s-au stins din viaţă la doar 58, respectiv 53 de ani, Baggio a afirmat că morţile lor ar putea fi legate de substanţele consumate de aceştia ca jucători.

Florin Răducioiu, fost jucător la Bari, Brescia, AC Milan şi Hellas Verona, a fost întrebat despre acest subiect, în direct la Orange Sport, şi a afirmat că şi el doar urma sfatul medicului.

”Dura 30-40 de minute această perfuzie”

Fostul atacant a recunscout că poate exista o legătură între substanţele respective şi acele morţi premature, iar declaraţiile sale doar au amplificat scandalul din Cizmă.

Aşadar, doar o zi mai târziu, Florin Răducioiu a fost nevoit să îşi clarifice suvintele, dezvăluind că a luat legătură cu fostul său medic de la Brescia şi că acesta l-a informat că le administra trei substanţe.

Este vorba despre vitaminele C şi B, perfect legale, dar şi despre o altă substanţă, al cărei nume nu i-a fost dezvăluit lui Răducioiu, care avea misiunea de a preveni muşchii din a se obosi rapid.

Răducioiu, prins în scandalul dopajului din Italia

Deşi nu este sigur în legătură cu ce primea din partea medicilor din Serie A, fostul jucător al naţionalei este convins că ce se întâmpla la echipele sale se întâmpla în toată Italia.

Facem valuri când vorbim, foştii mari fotbalişti, când vorbim, că sunt eu, că Panduru, facem valuri. Probabil altul, ca sa nu intre în polemică, ar fi zis că nu a luat nimic.

Vrăjeală! Am luat nişte lucruri. Îmi aduc aminte de acele vitaminizări. Am vorbit cu doctorul, a zis <<da, e adevărat>>. Ieri şi azi i-a bubuit telefonul total de la toţi jurnaliştii italieni. 

Dura în jur de 30-40 de minute această 'flemă', cum îi spun ei, această perfuzie. Era vorba de vitamina C, vitamina B, care dădea această culoare roză acestei sticle. 

Mai era ceva pentru ca muşchii să nu se obosească atât de uşor, dar acea a treia substanta nu mi-a spus cum se numeşte.

Am vorbit cu Gazzetta dello Sport, probabil că mâine va apărea, vor să ştie ce spune Răducioiu.  Dar de ce aceste morţi premature?

Poate nu are nicio legătură... dar, dar... cred că e, totuşi, un dar. La Milan nu făceam aşa ceva, dar luam mai multe pastile.

Dar toată lumea o făcea! Adică nu e o noutate!”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare