Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formaţia din România aflată în relaţii apropiate cu FCSB, aproape de abandon în plin sezon: ”Nu va mai investi, nu ştim ce va fi”

Formaţia din România aflată în relaţii apropiate cu FCSB, aproape de abandon în plin sezon: ”Nu va mai investi, nu ştim ce va fi”

Fotbal intern

Comentarii

Unirea Constanţa, formaţie aflată în Liga 2, care are în lot aproape exclusiv jucători împrumutaţi de la FCSB, este aproape de abandon în plin sezon, după ce nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, care întreţinea echipa, a anunţat că se va retrage de la club.

În 2021, după ce a primit locul fostei Farul în Liga 2, Unirea Constanţa a fost preluată, la scurt timp, de Vasile Geambazi, vărul lui Gigi Becali, folosind formaţia ca un ”satelit” al FCSB.

La Constanţa au sosit mulţi dintre tinerii jucători ai vicecampioanei, care au primit şansa de a fi titulari în Liga 2, iar între timp echipa a fost mutată la Clinceni, pentru a fi mai aproape de Bucureşti.

Mai mult, cei de la FCSB le-au dat echipamente celor de la Unirea Constanţa, care devenise cu adevărat un ”satelit” al formaţiei roş-albastre, lucru evident din următoarea mişcare a conducerii.

Unirea Constanţa, aproape de abandon în plin sezon

La începutul actualului sezon, s-a încercat redenumirea echipei în FCSB A Clinceni, doar că schimbarea nu a fost aprobată de cei de la FRF, iar numele a rămas Unirea Constanţa.

La doar câteva luni de când se încerca redenumirea echipei, se pare că susţinerea de pe axa FCSB s-a încheiat, nepotul lui Gigi Becali luând decizia de a se retrage de la echipă.

Un apropiat al lui Vasile Geambazi a dezvăluit că acesta nu va mai investi la echipă, astfel că Unirea Constanţa este în real pericol de abandon în plin sezon.

Vasi Geambazi nu va mai investi la Unirea. Nu ştim nimic la acest moment legat de ce va fi în continuare”, a punctat un apropiat al omului de afaceri care a finanţat divizionara secundă, potrivit Gsp.

”Exod” de la echipă după retragerea lui Geambazi

Pe lângă retragerea vărului lui Gigi Becali, mai mulţi dintre fotbaliştii importanţi împrumutaţi de la FCSB şi-au găsit noi angajamente, printre care şi golgheterul Andreas Chiriţoiu.

Atacantul despre care MM Stoica vorbea la superlativ în urmă cu câteva luni a fost trimis, tot sub formă de împrumut, la Oţelul Galaţi, care avea reală nevoie de un nou vârf, în lupta pentru promovare.

Aflată pe ultimul loc al Ligii 2, cu 12 puncte după 16 etape şi cea mai modestă defensivă din divizie, care a încasat 35 de goluri, chiar şi dacă nu abandonează, Unirea Constanţa are şanse mici de a se salva de la retrogradare.

Afla mai multe despre: unirea constanţa 

viewscnt
Articole similare