Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Doi jucători, OUT de la Chindia! Toni Petrea a renunţat deja la primul fotbalist pe care l-a adus la Târgovişte

OFICIAL | Doi jucători, OUT de la Chindia! Toni Petrea a renunţat deja la primul fotbalist pe care l-a adus la Târgoviştegalerie foto

Chindia Targoviste

Comentarii

Miercuri, odată cu anunţul revenirii lui Marco Dulca (23 de ani) la Târgovişte, Chindia a mai confirmat plecările a doi fotbalişti. Unul dintre aceştia de abia sosise la club în toamnă, după venirea lui Toni Petrea (47 de ani), dar celălalt se afla la echipă de 12 ani.

Revoluţia lui Toni Petrea la Chindia s-a mai domolit după seria incredibilă din debutul mandatului său, dar formaţia din Târgovişte oricum se află într-o situaţie mult mai bună decât înaintea venirii sale.

Aflată pe ultimul loc în momentul aducerii fostului antrenor de la FCSB, echipa dâmboviţeană ocupă acum locul al 12-lea în clasament, însă are un avans de doar două puncte faţă de penultima poziţie.

Chindia, eforturi pentru a se salva de la retrogradare

Pentru a salva echipa de la retrogradare, Toni Petrea le-a cerut întăriri şefilor de la Târgovişte, iar, până acum, clubul a confirmat transferurile a trei jucători, Ovidiu Perianu, Jeremy Corinus şi Marco Dulca.

Doi dintre aceştia sosesc de la FCSB, în timp ce ultimul tocmai s-a despărţit de Farul, astfel că, în teorie, mutările ar trebui să fie benefice pentru cei de la Chindia.

Pe lângă veniri, formaţia din Târgovişte încearcă şi să ”cureţe” lotul şi să se despartă de fotbaliştii care nu se află în planurile lui Toni Petrea pentru a doua parte a stagiunii.

Juan Pablo Passaglia a revenit deja în ţara natală, Argentina, iar Constantin Dima, fost fundaş al Astrei şi UTA-ei, a fost lăsat liber de contract.

Toni Petrea a renunţat la încă doi jucători

Pe lângă aceştia, Chindia a mai confirmat două despărţiri. Aly Ndom, primul fotbalist adus de Toni Petrea la Târgovişte, fusese deja prezentat de o echipă din Italia, dar dâmboviţenii i-au confirmat de abia acum plecarea.

De asemenea, Cristian Cherchez, fotbalist care îmbrăca tricoul Chindiei din ianuarie 2011, a plecat oficial de la echipă, oricum fiind o variantă de avarie încă de la promovarea în primul eşalon.

Clubul nostru anunţă încetarea contractelor lui Cristian Cherchez şi Aly Ndom şi pe cale amiabilă. Mult succes mai departe!”, se arată în mesajul transmis de târgovişteni.

Superliga se va relua în week-end-ul care urmează, Chindia urmând să o înfrunte pe FC Argeş în primul meci din acest an.

Partida se va disputa luni, 23 ianuarie, de la ora 17:00, şi va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare