Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul, aproape de prima vânzare a iernii: ”Oferta pentru el este scrisă”. Surpriză! Nu e vorba de Jair, Grozav sau Huja

Petrolul, aproape de prima vânzare a iernii: ”Oferta pentru el este scrisă”. Surpriză! Nu e vorba de Jair, Grozav sau Hujagalerie foto

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti traversează momente grele din punct de vedere financiar, astfel că, în cuvintele lui Gicu Grozav, ”toată lumea este de vânzare”! ”Lupii galbeni” sunt aproape de prima plecarea a iernii, după ce au primit o ofertă scrisă pentru unul dintre fotbaliştii de abia sosiţi la club.

Petrolul Ploieşti a reuşit să îşi asigure revenirea în Superligă în 2022, după ce au condus aproape cap - coadă Liga 2 şi au reuşit să câştige campionatul şi, implicit, promovarea.

”Lupii galbeni” traversau momente grele din punct de vedere financiar încă de când se aflau în Liga 2, dar acest lucru nu i-a prevenit din a se întări semnificativ în vară.

Petrolul, aproape de prima vânzare a iernii, pentru a acoperi din datorii

Fotbalişti de mare experienţă, care nu sunt ieftini, precum Constantin Budescu, Gabi Tamaş şi Gicu Grozav au sosit la club, 16 jucători venind pe Ilie Oană în ultima perioadă de mercato.

Cu încă trei sosiţi acum, Petrolul se apropie de 20 de nou-veniţi, un număr imens pentru o formaţie care nu doar că nu dispune de fonduri, ci are şi datorii.

În contextul în care ”lupii galbeni” au fost prinşi din urmă de problemele lor financiare, Gicu Grozav a recunoscut că toţi fotbaliştii de pe Ilie Oană sunt de vânzare.

Ţicu, Grozav şi Jair, încă la Petrolul momentan

”Tricolorul” ar fi printre cei doriţi, după ce s-a zvonit că ar fi o ”ţintă” pentru Rapid, în timp ce Jair este în discuţii avansate cu Universitatea Craiova, iar despre plecarea lui Marian Huja se vorbeşte constant.

Doar că prima vânzare a iernii ar urma să nu fie niciunul dintre aceştia: conform Prosport, portarul de abia adus la Ploieşti în septembrie, Andreas Leitner, ar fi primit o ofertă concretă.

Austriacul, în vârstă de 28 de ani, a impresionat în minutele prinse în tricoul Petrolului şi ar fi primit o propunere concretă din ţara natală, care i-ar aduce 100.000 de euro Petrolului.

”Oferta pentru Leitner este scrisă”, notează sursa citată, cu menţiunea că şefii de pe Ilie Oană sunt nemulţumiţi de faptul că echipa interesată doreşte să facă plata în trei tranşe.

Conducerea Petrolului ar dori suma integrală pe loc pentru a mai plăti din datoriile acumulate şi a nu avea emoţii în privinţa obţinerii licenţei pentru Superligă în stagiunea viitoare.

Opt apariţii a însumat austriacul cotat la 600.000 de euro de transfermarkt în tricoul Petrolului, reuşind să ţină plasa ”intactă” în patru dintre acestea.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare