You are here:

OFICIAL | Austriacul Andreas Leitner a semnat cu FC Petrolul

OFICIAL | Austriacul Andreas Leitner a semnat cu FC Petrolul

Petrolul

Comentarii

Portarul austriac Andreas Leitner (28 ani, 1.84m) a semnat, miercuri, un contract cu gruparea Petrolul Ploieşti, valabil până la finalul sezonului 2023-2024.

„Am decis că este momentul să fac o schimbare în cariera mea, pentru că, din păcate, Admira a retrogradat şi nu îmi doream să joc în eşalonul secund. Am vrut să încerc o altă experienţă, să evoluez într-un campionat din afara Austriei, am primit oferta Petrolului şi i-am dat curs. Ştiu că nivelul campionatului din România este unul ridicat, am văzut şi ce atmosferă superbă este aici, la Ploieşti, şi îmi doresc să avem rezultate cât mai bune împreună”, a declarat Leitner.

Jucător cu 213 de prezenţe în Bundesliga, primul eşalon din Austria, Andreas Leitner a evoluat în ultimele şase sezoane pentru FC Admira Wacker, ratând doar nouă partide dintre toate cele disputate de către fosta sa echipă, începând din 24 septembrie 2016, în toate competiţiile. A fost şi căpitan al Admirei, începând din 2019, dar în vară a decis să se despartă de gruparea de care şi-a legat aproape întreaga carieră, după retrogradarea acesteia în eşalonul secund.

Afla mai multe despre: andreas leitnerpetrolul 

viewscnt
Articole similare