Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | 3 transferuri la Petrolul! Întăriri pentru "lupii galbeni"

OFICIAL | 3 transferuri la Petrolul! Întăriri pentru "lupii galbeni"

Petrolul

Comentarii

Mijlocaşul sârb Stefan Purtic, fundaşul dreapta ivorian Seniko Romeo Doua şi fundaşul central Cosmin Achim urmează să devină jucătorii echipei Petrolul. Clubul prahovean a anunţat, vineri, că speră ca formalităţile legate de legitimarea celor trei să fie finalizate pe parcursul săptămânii viitoare, până la ora primului joc oficial din 2023.

Stefan Purtic (24 ani, 1.88 m) vine din prima ligă a Serbiei, acolo unde a evoluat ultima dată pentru FK Vozdovac, bifând, pe parcursul actualei stagiuni, 17 prezenţe în competiţia internă. Aflat la prima experienţă într-un campionat străin, Purtic, care a mai jucat în ţara natală pentru Radnicki Obrenovac şi FK Indjija, are 119 meciuri disputate şi 9 goluri marcate în prima ligă din Serbia.

Seniko Romeo Doua (21 ani) s-a pregătit alături de Petrolul şi la finalul anului trecut, iar în cantonamentul din Antalya a ajuns pe parcursul acestei săptămâni, jucând, vineri, 45 de minute în testul cu Pogon Szeszcin. Doua a evoluat ultima dată la o echipă din ţara natală, SOA Yamoussoukro, fiind şi căpitanul reprezentativei „U23” a Coastei de Fildeş.

Cosmin Florin Achim (27 ani) este un jucător cu o experienţă bogată pe prima scenă a fotbalui românesc, bifând, cu FC Voluntari, peste 100 de apariţii în eşalonul de elită. În ţară a mai jucat pentru Academia Hagi şi pentru Energiticianul Tg. Jiu, fiind şi un fost component al reprezentativelor „U19” şi „U21”.

Afla mai multe despre: petrouloficialtransferuriachimdouapurtic 

viewscnt
Articole similare