Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | A murit Gianluca Vialli, la 58 de ani! Avea cancer pancreatic

BREAKING NEWS | A murit Gianluca Vialli, la 58 de ani! Avea cancer pancreatic
Comentarii

A murit Gianluca Vialli, fostul atacant de la Juventus sau Chelsea, la doar 58 de ani. Se lupta cu cancerul pancreatic de cinci ani, de când fusese diagnosticat pentru prima dată cu boala.

Gianluca Vialli a murit la 58 de ani, după o lungă luptă cu cancerul la pancreas. Legendarul atacant se afla internat în spital încă de dinainte de Crăciun, în stare gravă, iar organismul său a cedat în lupta cu boala incurabilă.

BREAKING NEWS | A murit Gianluca Vialli, la 58 de ani! Avea cancer pancreatic

Vialli făcea parte din delegaţia naţionalei Italiei, cu care a câştigat Campionatul European în 2021.

Recent, fostul atacant de la Chelsea sau Juventus a fost nevoit să renunţe la jobul său din cadrul naţionalei Italiei pentru a se putea concentra pe lupta cu boala, după ce medicii l-au sfătuit să facă acest lucru.

Medicii l-au diagnosticat pe Vialli cu cancer pancreatic în 2017

Gianluca Vialli a jucat la Cremonese, Sampdoria, Juventus şi Chelsea, apoi a agăţat ghetele în cui. Ca jucător, acesta a câştigat Liga Campionilor cu Juventus în 1996, Supercupa Europei cu Chelsea în 1999, dar şi două titluri de campion cu Juventus şi Sampdoria, o Cupă cu UEFA cu Juventus, patru Cupe alei Italiei, Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei.

La naţionala Italiei a strâns 59 de selecţii şi 16 goluri.

Mihajlovic, Pele... Vialli

Finalul de 2022 şi începutul lui 2023 au adus pierderi uriaşe pentru fotbalul mondial. Mai întâi, Sinişa Mihajlovic a pierdut şi el o lungă luptă cu leucemia, apoi a decedat "O Rei" Pele, la 82 de ani, tot din cauza cancerului. Astfel, fotbalul a pierdut trei dintre cei mai buni jucători din istorie, care au lăsat în urmă amintiri frumoase pentru privitori şi apropiaţi.

Afla mai multe despre: gianluca viallia murita murit gianluca vialli 

viewscnt
Articole similare