Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Jucătorii sunt foarte slabi”. Florin Lovin a dezvăluit cum ar fi procedat în locul fotbaliştilor lui Dinamo: ”Eu am fost mai dificil” | EXCLUSIV

”Jucătorii sunt foarte slabi”. Florin Lovin a dezvăluit cum ar fi procedat în locul fotbaliştilor lui Dinamo: ”Eu am fost mai dificil” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Fotbaliştii lui Dinamo au refuzat să se antreneze, din cauza unor întârzieri salariale, iar Ovidiu Burcă (42 de ani) a ”explodat”, acuzându-i pe ”câini” că nu au arătat loialitate faţă de club şi că nu aveau niciun motiv legitim să protesteze.

Un nou scandal a izbucnit la Dinamo la începutul acestei săptămâni, după ce jucătorii au refuzat să se prezinte la antrenamente, nemulţumiţi că nu au mai fost plătiţi de două luni.

În consecinţă, prezent la o conferinţă de presă, Ovidiu Burcă şi-a făcut praf fotbaliştii şi le-a reproşat că au recurs la un astfel de gest, în condiţiile în care le făcuse anumite promisiuni.

”Jucătorii sunt foarte slabi”

Conducerea s-a poziţionat de partea tehnicianului, iar, momentan, situaţia din Ştefan cel Mare rămâne tensionată şi incertă, înclusiv în prezenţa lui Burcă.

Prezent în studioul Orange Sport, Florin Lovin a comentat protestul fotbaliştilor de la Dinamo şi a recunoscut la rândul său a recurs la astfel de gesturi când se afla la Astra.

Fostul mijlocaş este de părere că revolta fotbaliştilor ar putea fi justificată, dacă aceştia au fost minţiţi, însă a notat că, dacă fuseseră de acord în momentul sosirii cu oarecare întârzieri, nu pot proceda astfel.

Florin Lovin a dezvăluit cum ar fi procedat în locul fotbaliştilor lui Dinamo

Ce se întâmplă la Dinamo e un alandala în toată forma, se întâmplă de mult timp asta. În cariera mea, eu am fost un jucător dificil pentru conduceri, mi-am cerut mereu drepturile salariale.

Consider că tipul acesta de greve e necesar la un moment dat. Şi noi am făcut la fel la Astra. Problema e când eşti minţit mereu.

El spune că le-a spus (n.r. că vor fi întârzieri la plată), dacă ei au fost de acord, ok. Dar daca ţi se zice săptămână de săptămână că vin banii şi nu vin e o problemă.

Dar jucătorii sunt foarte slabi, toţi din România, şi nu depun memoriu. Întrebaţi la echipele cu probleme cine a depus memoriu,. Nimeni probabil, doar în ultimă fază”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

La momentul actual, ”câinii” încă sunt în cărţi pentru play-off şi promovare, fiind la doar două puncte, respectiv, trei de locurile şase şi cinci.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare