Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă i-a făcut praf pe jucătorii care au intrat în grevă: ”Să le fie ruşine! În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condiţiile de la Dinamo”

Ovidiu Burcă i-a făcut praf pe jucătorii care au intrat în grevă: ”Să le fie ruşine! În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condiţiile de la Dinamo”

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă i-a făcut praf pe jucătorii de la Dinamo care au intrat în grevă, fiind nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile.

Dinamo înregistrează în continuare episoade unice în istoria sa. Cinci dintre jucătorii săi au intrat în grevă şi au refuzat să se antreneze după ce nu şi-au primit salariile pe ultimele două luni.

Situaţia l-a scos din sărite pe Ovidiu Burcă. Antrenorul lui Dinamo a avut un discurs foarte dur la adresa celor care au ales această formă de protest.

Ovidiu Burcă, discurs foarte dur la adresa jucătorilor care au intrat în grevă

La conferinţa de presă susţinută astăzi, antrenorul lui Dinamo a ţinut un monolog despre jucătorii care au intrat în grevă şi apoi a plecat nervos din faţa jurnaliştilor.

Ovidiu Burcă i-a criticat foarte dur pe cei care au refuzat să se antreneze şi spune că n-au arătat nicio formă de recunoştinţă pentru eforturile făcute de conducerea clubului.

În plus, Ovidiu Burcă susţine că Dinamo, în ciuda problemelor pe care le are, ofertă condiţii de Liga 1:

”Voi intra direct în subiect! Să le fie ruşine! Să le fie ruşine de ce au făcut zilele trecute! Nu aveau niciun drept să facă ce au făcut. Eu încerc să le dau fotbaliştilor ce se poate mai bun. De când am venit aici nu le-a lipsit nimic jucătorilor.

În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condiţiile pe care le are Dinamo. Mă refer la tot, de la bucătar propriu, până la chestiile financiare. Deplasări cu avionul, hoteluri de 5 stele.

Ce au făcut jucătorii e o mare pată pe istoria acestui club. Într-o zi au dat cu piciorul la tot ce am făcut în tot sezonul. O întârziere de două luni nu e ceva grav. I-am rugat să aibă răbdare pentru că în această săptămână se va rezolva.

Am stricat tot ce am construit. Acest grup de jucători a picat testul loialităţii faţă de club, de oamenii care le-au plătit salariile, care le-au trimis mâncare şi l-au reparat salariile.

Au picat testul! Eu nu accept asta. Sunt foarte dezamăgit”,
a declarat Ovidiu Burcă.

Marius Tomozei, Alin Dudea, Ştefan Fara, Bogdan Gavrilă şi Vasile Buhăescu au refuzat să se antreneze, în semn de protest şi ei ar urma să plece de la Dinamo.

Afla mai multe despre: burca 

viewscnt
Articole similare