Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, de partea lui Ovidiu Burcă: ”Susţinem total poziţia antrenorului principal!”. Clubul a anunţat că e gata să renunţe la mai mulţi jucători

Dinamo, de partea lui Ovidiu Burcă: ”Susţinem total poziţia antrenorului principal!”. Clubul a anunţat că e gata să renunţe la mai mulţi jucători

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al FC Dinamo, Vlad Iacob, a precizat că gruparea bucureşteană susţine total poziţia tehnicianului Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a declarat că jucătorii care au făcut grevă la începutul săptămânii au “picat testul loialităţii” şi au stricat tot ce s-a construit în ultimele luni.

Dinamo, după reacţia dură a lui Burcă: ”Susţinem total poziţia antrenorului principal. Suntem nevoiţi să încetăm amiabil relaţiile contractuale cu unii jucători!”

”Susţinem total poziţia antrenorului principal, Ovidiu Burcă şi îi mulţumim încă o dată pentru devotamentul demonstrat. Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, clubul a fost susţinut necondiţionat de către suporteri, prin Programul “Doar Dinamo Bucureşti”. 

În cursul săptămânii trecute, jucătorilor li s-a explicat momentul dificil în care ne aflăm şi li s-a spus ca vom achita o parte considerabilă din drepturile salariale restante, în această săptămână. 

Această plată a fost efectuată chiar în cursul zilei de luni. Situaţia a fost ulterior clarificată, iar prima echipă a clubului se va concentra de acum doar asupra planului sportiv”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a FC Dinamo.

“Din cauza dificultăţilor financiare ale clubului, suntem nevoiţi să ajungem la o înţelegere cu o parte din componenţii lotului şi să încetăm în mod amiabil relaţiile contractuale cu aceştia”, a adăugat Dinamo.

În replică la informaţiile apărute în presă cu privire la jucători cu care Dinamo doreşte să ajungă la un acord pentru încetarea relaţiilor contractuale, FC Dinamo a dezminţit ferm faptul că aceştia au fost iniţiatori ai refuzului primei echipe de a participa la antrenamentul din dimineaţa zilei de luni. “Decizia de a nu participa la antrenamentul respectiv a fost una colectivă, iar acea situaţie s-a rezolvat în cursul aceleiaşi zile. 

Dinamo are nevoie de linişte şi de unitate. Din postura de Administrator Special al clubului, voi face tot ceea ce ţine de mine, în acest sens. Le mulţumim suporterilor pentru devotement, pentru dedicare şi mai ales pentru susţinerea financiară. Vom lupta pentru a readuce Dinamo acolo unde îi este locul”, a adăugat Vlad Iacob.

Ovidiu Burcă i-a făcut praf pe jucătorii care au intrat în grevă: ”Să le fie ruşine! În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condiţiile de la Dinamo”

”Voi intra direct în subiect! Să le fie ruşine! Să le fie ruşine de ce au făcut zilele trecute! Nu aveau niciun drept să facă ce au făcut. Eu încerc să le dau fotbaliştilor ce se poate mai bun. De când am venit aici nu le-a lipsit nimic jucătorilor.

În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condiţiile pe care le are Dinamo. Mă refer la tot, de la bucătar propriu, până la chestiile financiare. Deplasări cu avionul, hoteluri de 5 stele.

Ce au făcut jucătorii e o mare pată pe istoria acestui club. Într-o zi au dat cu piciorul la tot ce am făcut în tot sezonul. O întârziere de două luni nu e ceva grav. I-am rugat să aibă răbdare pentru că în această săptămână se va rezolva.

Am stricat tot ce am construit. Acest grup de jucători a picat testul loialităţii faţă de club, de oamenii care le-au plătit salariile, care le-au trimis mâncare şi l-au reparat salariile.

Au picat testul! Eu nu accept asta. Sunt foarte dezamăgit”, a declarat Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-burcă 

viewscnt
Articole similare