Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică, răspuns savuros după ce a fost întrebat despre duelul cu Cristiano Ronaldo: ”Să vedem dacă îl mai prind, e în aprilie!”

VIDEO | Marius Şumudică, răspuns savuros după ce a fost întrebat despre duelul cu Cristiano Ronaldo: ”Să vedem dacă îl mai prind, e în aprilie!”

Fotbal

Comentarii

Campionatul Arabiei Saudite a luat o pauză de trei săptămâni, astfel că Marius Şumudică (51 de ani) a revenit în ţară, oferind o serie de declaraţie în momentul aterizării la Bucureşti. Printre altele, antrenorul român a vorbit şi despre duelul cu Cristiano Ronaldo şi Al Nassr.

Campionatul Arabiei Saudite a luat o pauză de câteva săptămâni, timp în care Marius Şumudică a decis să revină în ţară şi să îşi mai ia gândul de la problemele de la Al Raed.

La momentul actual, formaţia pregătită de tehnicianul român se află pe locul al 11-lea în campionat, din 16 echipe, la doar patru puncte de prima poziţie retrogradabilă, ocupată de Al Wehda.

”Să vedem dacă mai prind meciul, e în aprilie!”

Problema pentru Al Raed însă este că a disputat 15 meciuri până acum, în timp ce restul echipelor din urma sa au jucat doar 14, în afară de Al Wehda, care a a bifat doar 12!

Aşadar, tehnicianul român şi jucătorii săi tremură, iar Şumudică a dat de înţeles chiar că nu ar fi surprins să fie demis în următoarele două-trei luni.

Întrebat despre duelul cu Al Nassr, în care îl va înfrunta pe Cristiano Ronaldo, Marius Şumudică a răspuns savuros, cu o sinceritate caracteristică.

Marius Şumudică, răspuns savuros după ce a fost întrebat despre duelul cu Cristiano Ronaldo

”(n.r. cum e privit campionatul după venirea lui Cristiano Ronaldo?) Din interior, eu nu pot să îmi dau seama. E show, e... aţi văzut, dacă a venit PSG să joace cu o selecţionată a Riyadhului, formată din Nassr şi Hilal, vă daţi seama, stadionul arhiplin, e altceva, s-a dat altă turnură acestei competiţii.

(n.r. confruntarea dumneavoastră cu el?) Să vedem dacă o mai prind, că e în aprilie. Sperăm să o prindem. (n.r. vi se pare că Ronaldo e cel mai bun din lume?) Nu ştiu.

La ce a făcut şi la ce a demonstrat, este un jucător foarte, foarte bun şi e clar, a câştigat tot ce putea fi câştigat în Europa.

Să ştiţi că nu e uşor în Arabia, nu spun că Ronaldo nu va face faţă, departe de mine gândul acesta, dar nu e uşor”, a declarat Marius Şumudică, la sosirea pe aeroport.

Afla mai multe despre: şumudică 

viewscnt
Articole similare