Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tehnicianul din Superligă pe care Răducioiu îl propune în Premier League: ”Ar fi meritat. Ar fi avut dreptul la o şansă” | EXCLUSIV

Tehnicianul din Superligă pe care Răducioiu îl propune în Premier League: ”Ar fi meritat. Ar fi avut dreptul la o şansă” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Florin Răducioiu a recunoscut că nu înţelege cum de Dan Petrescu (54 de ani) nu a primit încă şansa de a antrena în Premier League. Fostul ”tricolor” este de părere că ”Bursucul” ar fi meritat măcar o oportunitate până acum.

În acest an, Dan Petrescu va împlini 20 de ani de la începutul carierei de antrenor principal, primul său post fiind pe banca tehnică Sportului Studenţesc, formaţie pe care a preluat-o pe 1 iulie 2003.

De atunci, ”Bursucul” a câştigat de cinci ori titlul în România, iar o dată Supercupa României, Cupa Chinei şi liga a doua a Rusiei, alături de Unirea Urziceni, CFR Cluj, ASA Tg. Mureş, Jiangsu Suning şi Kuban Krasnodar.

”Ar fi meritat. Ar fi avut dreptul la o şansă”

Cariera sa l-a dus prin diverse colţuri ale lumii, dar niciodată printr-un campionat din top cinci, în ciuda mai multor zvonuri în legătură cu interes pentru Petrescu.

În opinia fostului său coechipier de la naţională, Florin Răducioiu, este greu de înţeles cum Dan Petrescu nu a primit până acum măcar o şansă în Premier League, având în vedere cariera sa de jucător în Anglia.

Vorbind despre De Zerbi şi progresul său ”fulminant”, care l-a adus în Premier League, Răducioiu a punctat că nu înţelege cum de Dan Petrescu nu a primit aceeaşi şansă.

Dan Petrescu, propuse de Florin Răducioiu în Premier League

Fulminant (n.r. parcursul de antrenor al lui De Zerbi)... în scurt timp, în foarte scurt timp, incredibil. Îţi repet, ţi-am mai spus, De Zerbi e mare prieten cu Guardiola, e un tip foarte deştept.

Are cunoştinţe. Parcursul e excelent, are mare viitor, îmi place mult de Roberto, am avut ocazia să vorbesc cu el acum vreo doi ani, ne-am întâlnit întâmplător.

Să ajungi în Premier League... vai de mine. Îmi pare rău că nu a reuşit Dan, pentru că eu cred că Dan ar fi meritat, dar iată... nu ştiu ce să zic. Dan de ce nu s-a dus atâţia ani?

Dan Petrescu, al nostru, atâţia ani, totuşi, ar fi avut şi el dreptul la o posibilitate să o antreneze pe Brighton, o şansă.

Pentru că, probabil, noi suntem români şi ăla e italian, nu ştiu, contează foarte mult”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare