Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment pentru istorie! Ronaldo şi Messi, din nou faţă în faţă, în Arabia Saudită. Amical cu 9 goluri între Riad Season Team şi PSG, câştigat de argentinian

VIDEO | Moment pentru istorie! Ronaldo şi Messi, din nou faţă în faţă, în Arabia Saudită. Amical cu 9 goluri între Riad Season Team şi PSG, câştigat de argentinian

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cei mai mari jucători din istoria modernă a fotbalului, Cristiano Ronaldo (37 de ani) şi Lionel Messi (35 de ani) se înfruntă poate într-un ultim episod al celebrei rivalităţi dintre cei doi, într-un amical de cinci stele în Arabia Saudită.

Update: Lionel Messi a câştigat duelul cu Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a câştigat duelul cu Cristiano Ronaldo, joi, la Riad, în meciul amical disputat între o selecţionată cu jucători de la Al Nassr şi de la Al Hilal şi formaţia Paris Saint Germain, scor 5-4.

Golurile echipei franceze au fost marcate de Messi (3'), Marquinhos (43'), Ramos (53'), Mbappé (60') şi Ekitike (78').

Pentru Riad Season Team au marcat Cristiano Ronaldo (34' - penalty, 45+5'), Soo (57') şi Talisca (90+3').

Cristiano Ronaldo a evoluat în primul său meci de când a semnat cu Al-Nassr, în Arabia Saudită, el fiind căpitanul echipei la meciul de joi seară, în care a fost înlocuit în minutul 61. Şi Messi a fost înlocuit în minutul 63.

Înainte de începerea meciului, jucătorii au fost salutaţi de prinţul moştenitor al Arabiei Saudite şi conducătorul de facto, Mohammed bin Salman (MBS).

Cel mai scump bilet la acest meci, numit biletul “Beyond Imagination”, a fost cumpărat prin licitaţie de magnatul saudit Musheref al-Ghamdi pentru 2,4 milioane de euro. Această sumă va fi donată.

 


VIDEO | Moment pentru istorie! Ronaldo şi Messi, faţă în faţă poate pentru ultima oară. Ipostaze superbe cu cele două mari legende ale fotbalului

Ronaldo şi Messi se înfruntă în meciul amical Al Hilal & Al Nassr Stars - PSG, care se dispută în Arabia Saudită, la Riad. 

La aproape 38 de ani, Ronaldo a fost desemnat căpitan al selecţionatei Riad ST XI, compusă din jucători ai formaţiilor locale Al-Hilal şi Al-Nassr, care înfruntă PSG-ul lui Messi, care a venit alături de toate celelalte vedete ale parizienilor.

Acest meci poate reprezenta un ultim episod al celebrei rivalităţi între cele două mari vedete ale fotbalului mondial, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi.

Înaintea partidei, au fost surprinse mai multe secvenţe între fotbalistul portughez şi jucători de la PSG, în special fostul său coleg de la Real Madrid, Sergio Ramos.

Dat momentul culminant s-a petrecut atunci când Ronaldo s-a întâlnit cu Messi. Înaintea fluierului de start, camerele TV au surprins cum portughezul şi argentinianul s-au întâlnit la mijlocul terenului şi au oferit o nouă ipostază ce va rămâne în istorie.

Ronaldo a zâmbit sincer către rivalul său din ultimele două decade, apoi cei doi uriaşi fotbalişti s-au salutat, şi-au adresat câteva cuvinte amicale şi s-au îmbrăţişat.

Cei doi rivali au mai oferit un moment special împreună, atunci când, înaintea Cupei Mondiale, au apărut la o partidă de şah, într-o fotografie care s-a viralizat imediat pe reţelele de socializare.

Când va debuta Ronaldo la Al-Nassr, într-un meci oficial

Cristiano Ronaldo urmează să-şi facă debutul în campionatul Arabiei Saudite, duminică, 22 ianuarie, la meciul pe care Al-Nassr îl va disputa pe teren propriu cu Al-Ettifaq.

Afla mai multe despre: ronaldomessi 

viewscnt
Articole similare