Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, în aceeaşi fotografie cu o zi înainte de startul Cupei Mondiale! Cele două staruri au postat imaginea pe Social Media

FOTO | Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, în aceeaşi fotografie cu o zi înainte de startul Cupei Mondiale! Cele două staruri au postat imaginea pe Social Mediagalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Chiar cu o zi înainte de startul Cupei Mondial, pe reţelele sociale a fost postată o fotografie care probabil i-a bucurat pe fanii lui Messi şi Ronaldo.

Cupa Mondială Qatar 2022 va avea loc în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie, în Qatar. A 22-a ediţie a Cupei Mondiale e programată să ia startul pe 20 noiembrie, în Qatar, cu meciul de deschidere Qatar - Ecuador. 

Turneul final e primul din istorie organziat în zona arabă şi primul care se dispută pe perioada iernii. Cupa Mondială Qatar 2022 e ultima la care vor participa 32 de echipe, din 2026 urmând să fie primite 48 de echipe calificate.

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, în aceeaşi fotografie cu o zi înainte de startul Cupei Mondiale! Cele două staruri au postat imaginea pe Social Media

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo au fost în prim-planul unei reclame a celebrului brand Louis Vuitton. Cei doi titani ai fotbalului mondial apar în aceeaşi poză jucând şah pe două genţi de lux. 

Ambii au postat fotografia pe reţelele sociale, iar fanii din întreaga lume au ”explodat” după ce au văzut fotografie. 

FIFA a anunţat, în mai 2022, o listă de 36 de arbitri care vor oficia la Cupa Mondială Qatar 2022, iar printre numele de pe listă se află şi cel al lui Istvan Kovacs. Ovidiu Haţegan trebuia să fie şi pe listă, dar problemele medicale îl împedică să oficieze de pe teren.

Cupa Mondială Qatar 2022 se va disputa pe opt stadioane din ţară. Lusail (80.000 de locuri), Al Bayt (60.000), Stadionul 974 (40.000), Al Thumama (40.000), Khalifa Internaţional (45.416), Education City (45.350), Ahmad bin Ali (44.740), Al Janoub (40.000).

Afla mai multe despre: cupa mondială-lionel messi-cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare