Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Arsenal l-a transferat pe Leandro Trossard, vedeta lui De Zerbi de la Brighton

OFICIAL | Arsenal l-a transferat pe Leandro Trossard, vedeta lui De Zerbi de la Brighton

Arsenal

Comentarii

Arsenal s-a reorientat rapid după ce l-a pierdut pe Mudryk, ajuns la Chelsea. "Tunarii" s-au înţeles cu Brighton pentru transferul lui Leandro Trossard (28 de ani), jucătorul care s-a certat cu Roberto De Zerbi, antrenorul "Pescăruşilor".

UPDATE 20.01, 17:49 - OFICIAL! Leandro Trossard a semnat "un contract pe termen lung" cu Arsenal.


Mikel Arteta l-a dorit pe Mykhaylo Mudryk, însă în ultima clipă jucătorul a fost "furat" de Chelsea, care a plusat ca sumă de transfer şi s-a înţeles cu jucătorul. Doar că Arsenal s-a înţeles deja cu fotbalistul pe care Arteta l-a ales în locul lui Mudryk, Leandro Trossard.

Arsenal, acord total cu jucătorul pe care Arteta l-a cerut după ce l-a pierdut pe Mudryk!

Potrivit italianului Fabrizio Romano, Arsenal s-a înţeles şi are un acord total cu Brighton pentru transferul lui Leandro Trossard. Mai mult, "tunarii" au bătut palma cu jucătorul, conform sursei citate, care a anunţat, joi, că fotbalistul urmează să facă vizita medicală.

Arsenal a acţionat rapid după ce l-a pierdut pe Mykhaylo Mudryk, noul jucător al lui Chelsea, care a fost la un pas să semneze cu "tunarii". Leandro Trossard va semna cu Arsenal pe patru ani, mai scrie Fabrizio Romano, care precizează că belgianul a refuzat două cluburi pentru a semna pe Emirates Stadium.

Echipa lui Mikel Arteta va plăti 21 de milioane de euro, plus alte şase sub formă de bonusuri, pentru transferul lui Leandro Trossard.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leandro Trossard în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: leandro trossardarsenalacordtransferbrighton 

viewscnt
Articole similare