Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "A semnat". Transfer la Bayern Munchen!

ULTIMA ORĂ | "A semnat". Transfer la Bayern Munchen!

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a realziat primul transfer pentru sezonul viitor. Konrad Laimer (25 de ani), mijlocaş la RB Leipzig, "a semnat" contractul cu campioana Germaniei şi va jucătorul bavarezilor începând din sezonul viitor încolo.

Şefii lui Bayern l-au convins de mai multă vreme pe Laimer să spună "nu" ofertei de prelungire a contractului cu RB Leipzig, scadent în vară, şi "da" ofertei venite din Bavaria. Se pare că Laimer "a semnat" recent înţelegerea cu campioana Germaniei.

ULTIMA ORĂ | "A semnat". Transfer la Bayern Munchen!

Fabrizio Romano a anunţat, joi, că a jucătorul Konrad Laimer a semnat un contractul cu Bayern Munchen, club cu care bătuse palma încă din decembrie 2022 pentru a sosi gratis în vara lui 2023. Sursa citată menţionează că, "într-un final a semnat contractul" cu Bayern.

RB Leipzig îl va pierde, astfel, pe Konrad Laimer gratis în favoarea lui Bayern. În Bavaria, Laimer va lucra cu fostul antrenor de la Leipzig, Julian Nagelsmann, probabil factor decisiv în alegerea făcută de mijlocaşul central.

Conform sursei menţionate anterior, Bayern urmează să-l anunţe oficial pe Konrad Laimer ca nou jucător, probabil până la finalul perioadei de mercato din ianuarie, când încă poată înregistra contractul semnat de fotbalistul din Austria.

Konrad Laimer a fost folosit extrem de puţin în acest sezon la RB Leipzig, probabil din cauza refuzului de a semna un nou contract cu echipa concernului Red Bull: 508 minute în 6 meciuri din toate competiţiile sezonului.

  • 28 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Konrad Laimer în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bayern munchentransferkonrad laimercontract 

viewscnt
Articole similare