Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Bayern, transfer pentru 2023! Fotbalistul vine de la un colos din Europa

"Acord". Bayern, transfer pentru 2023! Fotbalistul vine de la un colos din Europa

Bayern Munchen

Comentarii

Konrad Laimer (25 de ani) va fi jucătorul lui Bayern. Fotbalistul îşi termină contractul cu RB Leipzig în vara lui 2023 şi va semna cu Bayern, liber, în vara anului viitor.

Bayern l-a convins pe Konrad Laimer. Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, a anunţat că mijlocaşul va evolua pentru bavarezi începând din vara lui 2023. Asta deşi oficialii lui RB Leipzig sperau că vor reuşi să-l convingă să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere.

"Acord". Bayern, transfer pentru 2023! Fotbalistul vine de la un colos din Europa

Aflaţi în nevoia unui mijlocaş central, oficialii lui Bayern au profitat că jucătorul Konrad Laimer îşi termină contractul cu RB Leipzig şi l-au convins. Potrivit reputatului jurnalist italian Fabrizio Romano, Laimer va evolua pentru Bayern din vara lui 2023, când va sosi liber de contract pe Allianz Arena.

Transferul lui Konrad Laimer a fost dorinţa "arzătoare" a lui Julian Nagelsmann, antrenor care a lucrat cu Laimer şi la RB Leipzig. Sursa citată scrie că Bayern a bătut palma cu jucătorul în urmă cu câteva zile, dar încă nu există niciun act semnat. Plecarea lui Laimer la Bayern va fi oficializată odată cu deschiderea perioadei de mercato din ianuarie 2023, când jucătprul va intra oficial în ultimele şase luni de contract cu Leipzig.

Konrad Laimer a jucat doar 823 de minute în 10 meciuri pentru RB Leipzig în toate competiţiile sezonului, timp în care a livrat doar o pasă de gol.

  • 28 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Konrad Laimer în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: konrad laimerbayerntranfer 

viewscnt
Articole similare