Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi îl avertizează pe Cristiano Ronaldo după ce s-a transferat în Arabia Saudită! Ce i-a transmis antrenorul Barcelonei

Xavi îl avertizează pe Cristiano Ronaldo după ce s-a transferat în Arabia Saudită! Ce i-a transmis antrenorul Barcelonei

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Xavi, antrenorul Barcelonei, l-a avertizat pe Cristiano Ronaldo după ce portughezul s-a transferat în Arabia Saudită.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial marţea trecută de către clubul saudit Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract până în anul 2025 cu echipa Al-Nassr, din Arabia Saudită. Portughezul va primi cel mai mare salariu oferit vreodată unui jucător de fotbal – o sumă care poate ajunge la 200 milioane de euro pe an.

Îniante de a deveni antrenor la Barcelona, Xavi a pregătit-o pe Al-Sadd. Catalanul a vorbit despre Cristiano Ronaldo şi i-a transmis un mesaj. El susţine că liga unde a ajuns portughezul este destul de complicată. 

”A semnat cu unul dintre cele mai bune cluburi din Arabia Saudită, dar este o provocate. Liga asta e foarte complicată. Am jucat împotriva câtorva echipe de acolo atunci când eram antrenor la Al-Sadd. Va fi o provocare”, a spus Xavi, potrivit GOAL.

S-a stabilit când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr! Clubul a fost nevoit să rezilieze contractul unui fotbalist

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va debuta în campionatul Arabiei Saudite duminică, 22 ianuarie, a anunţat sâmbătă AFP, conform unei surse apropiate de clubul Al-Nassr.

Ronaldo (37 de ani) va putea să evolueze la Al-Nassr după ce gruparea saudită a reziliat, de comun, acord, contractul cu jucătorul camerunez Vincent Aboubakar, pentru a se putea alinia regulilor stabilite de Federaţia de fotbal din Arabia Saudită, conform cărora cluburile nu pot avea mai mult de opt jucători străini în lot.

Cristiano Ronaldo care are de efectuat şi două etape de suspendare, le va efectua în partidele cu Al Ta’ee şi Al Shabab, el urmînd să fie disponibil pentru meciul cu Al Ettifaq, din data de 22 ianuarie.

Afla mai multe despre: ronaldo-xavi-barcelona 

viewscnt
Articole similare