Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formaţia din Superligă care poate deveni ”o problemă pentru toată lumea”: ”Deja începe să spere la ceva” | EXCLUSIV

Formaţia din Superligă care poate deveni ”o problemă pentru toată lumea”: ”Deja începe să spere la ceva” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

La debutul lui Nicolae Dică (42 de ani) pe banca tehnică a echipei, ultima clasată, CS Mioveni, a reuşit să obţină doar a doua victorie din acest sezon al Superligii, în a 22-a etapă, scor 1-0, împotriva celor de la Petrolul Ploieşti.

Pentru a doua oară în acest sezon, antrenorul plecat de la FCSB a semnat cu ultima clasată din Superligă, Nicolae Dică, fără să vrea neapărat, călcând pe urmele predecesorului său, Toni Petrea.

Dacă Petrea a ajuns la Chindia şi a declanşat o revoluţie la echipă, care s-a domolit după primele 10 meciuri însă, Dică pare să îşi propună acelaşi lucru la Mioveni.

”Deja Mioveni începe să spere la ceva”

Fostul secund de la echipa naţională a reuşit să câştige la debutul pe banca tehnică a ”lanternei roşii” a Superligii, împotriva unei formaţii cu pretenţii la play-off, Petrolul Ploieşti.

Unicul gol al partidei a fost marcat chiar de fotbalistul cu care a lucrat Nicolae Dică la FCSB în acest sezon, Bogdan Rusu, care a revenit la Mioveni după doar jumătate de sezon la Bucureşti.

La flash-interviul de după meci, noul antrenor al echipei argeşene anunţa că vor mai urma transferuri, punctând că are încredere că ultima clasată se poate salva de la retrogradare.

Deocamdată, distanţa dintre Mioveni şi penultimul loc rămâne una importantă, de şapte puncte, în timp ce prima poziţie de deasupra barajului este la 11 lugimi de trupa argeşeană.

Aşadar, mai este mult de muncă, dar Basarab Panduru este de părere că, dacă noua echipă pregătită de Nicolae Dică o va ţine tot aşa, ar putea deveni ”o problemă pentru toată lumea”.

Formaţia din Superligă care poate deveni ”o problemă pentru toată lumea”

Prezent în platoul Orange Sport, Panduru a afirmat că o astfel de victorie deja le dă argeşenilor speranţe că se pot salva, deşi a punctat că rezultatele pozitive obţinute şi de Botoşani şi U Cluj nu îl ajută pe Dică.

Câştigă Mioveni, aia e o problemă pentru toată lumea. Că deja Mioveni începe să spere la ceva. Nu sunt bune (n.r. victoriile obţinute de Botoşani şi U Cluj), dar bine că au câştigat ei”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare